IMG_2380 kopie.jpg
Delen:

Strand49: 13de park in Noord-Holland voor Roompot

 

 • Een mooie samenwerking met het kleinschalige Strand49
 • 4 type woningen: van comfortabele beach lodges tot design strandhuizen
 • 200ste locatie is in zicht

 

Goes, donderdag 8 april 2021 – De 200ste vakantielocatie van Roompot is in zicht. Nederlands grootste aanbieder van vakantieparken kondigt vandaag een 13de park in Noord-Holland aan, waarmee de teller op 195 komt te staan. Gasten kunnen sinds vandaag hun vakantie op het kleinschalige en comfortabele park Strand49 in Sint Maartenszee bij Roompot boeken.

Stoere beach lofts

De grootste aanbieder van vakantieparken breidt zijn aanbod aan de Nederlandse kust verder uit. Ditmaal in het Noord-Hollandse Sint Maartenszee, waar Roompot een mooie samenwerking met het park Strand49 heeft getekend. Goed nieuws voor wie uitkijkt naar een leuke vakantie: de stoere beach lofts, design strandhuizen, strakke strandbungalows en kindvriendelijke strandlodges van het kleinschalige park zijn sinds vandaag boekbaar op Roompots website.

Familiezandstrand

Het brede familiezandstrand met blauwe vlag van Sint Maartenszee, de vele fietsroutes en de brede mogelijkheden in de omgeving staan garant voor een heerlijk weekendje of een lange(re) vakantie aan zee. Ook honden en hun baasjes zullen het nieuwe park in Roompots aanbod geweldig vinden. De viervoeters zijn namelijk het hele jaar welkom op het strand en op het park.

Gezellige en persoonlijke benadering

Geen wonder dat men bij Roompot overtuigd is dat het kleinschalige en comfortabele park in de smaak zal vallen. Naast de toenemende vraag naar vakanties in eigen land en de erg aantrekkelijk locatie, zal de gezellige en persoonlijke benadering van het park Roompots gasten weten te bekoren. Dat de vier- en zespersoons vakantiewoningen ook elk een eigen stijl hebben, is een extra troef. ​

13de locatie voor Roompot in Noord-Holland

Noord-Holland is erg geliefd onder de meer dan 3 miljoen gasten van Roompot. Het komt dus niet als een verrassing dat het aanbod van de Nederlandse marktleider hier in de voorbije jaren sterk is toegenomen. Naast de eigen parken Callassande, Marinapark Volendam, Egmond aan Zee en De Graaf van Egmont, dat momenteel volledig wordt vernieuwd, nam Roompot vorig jaar de Qurios parken in Bloemendaal aan Zee en Zandvoort over. Enkele maanden later stapten de 90 Strandhuisjes in Julianadorp van Landal naar Roompot over. Later dit jaar zal Roompot ook zijn eerste gasten op twee nieuwe eigen parken mogen verwelkomen: in Wijdenes en in Callantsoog. ​ Strand49 is de 13de locatie voor Roompot in Noord-Holland.

Al 33 locaties aangekondigd dit jaar

Strand49 is niet de eerste locatie die Roompot dit jaar aankondigt. Roompot maakte de voorbije 14 weken al 33 vakantielocaties bekend die dit of volgend jaar aan het aanbod worden toegevoegd.

In januari kondigde Nederlands grootste aanbieder van parken aan dat het volgend jaar een nieuw park in Zuid-Frankrijk zal openen. Een week later volgde het bericht over het nieuwe vakantieconcept Cuber dat de service van een designhotel met de vrijheid van een vakantiehuis combineert. Op 1 maart raakte bekend dat het park De Veluwse Hoevegaerde op 1 januari 2022 van Landal naar Roompot overstapt. Elf dagen later breidde Roompot zijn aanbod uit met 27 nieuwe locaties op één dag. Ditmaal geen vakantieparken, maar echte boerderijen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk waar gasten heerlijk in alle luxe en comfort van de sfeer op het platteland kunnen genieten.

Twee weken geleden voegde Roompot alweer 2 Franse parken aan zijn aanbod toe.

In 2020 kondigde Roompot 51 nieuwe parken in evenveel weken aan.


 

Beelden in hoge resolutie:


 

 

 • Dagelijks bereikbaar

 • Flexibel betalen

 • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Klarna
 • Bancontact

Volg ons op deze kanalen