Roompot - Water Village - Buiten water.jpg
Delen:

1ste duurzame Roompot resort zonder gasaansluiting opent maandag

 

 • 86 duurzame en energiezuinige woningen zonder gasaansluiting
 • Allen met zonnepanelen, 10 objecten beschikken over het maximale aantal zonnepanelen
 • Gebouwd met duurzame materialen en verwarmd via warmtepompen

Goes, vrijdag 12 juli 2019 – Maandag komen de eerste gasten aan op Water Village, het 1ste duurzame Roompot resort zonder gasaansluiting. Het park is in het Zeeuwse Kamperland in Nederland gelegen en telt 86 duurzame en energiezuinige vakantiewoningen en lodges die allemaal van zonnepanelen zijn voorzien. 10 woningen produceren bovendien zelf alle energie die zij nodig hebben via de zonnepanelen op het dak.

Prachtige locatie

De naam van het kleinschalige Water Village onthult onmiddellijk één van de troeven van het resort; een groot gedeelte van het park bestaat uit water. Het is namelijk gelegen aan het Nationaal Park Oosterschelde en bij het strand van het Zeeuwse dorp Kamperland. Roompot Vakanties gaat er prat op dat het resorts ontwikkelt in een prachtige omgeving en dat het de natuur respecteert en onderhoudt; en waar mogelijk zelfs verbetert. 

Eerste volledig duurzame park

Het resort Water Village is het eerste 100% duurzame park van Roompot Vakanties. De 67 vakantiewoningen en 19 lodges zijn met duurzame materialen gebouwd en hebben bewust geen gasaansluiting. Verwarmen gebeurt met warmtepompen die op het elektriciteitsnet zijn aangesloten. Alle woningen zijn bovendien van zonnepanelen op het dak voorzien, waarvan 10 zelfs richting 0-op-de-meter gaan. Via extra zonnepanelen wekken zij alle energie op die de gasten nodig hebben tijdens hun verblijf.

Water Village is ook duurzaam in onderhoud. Roompot koos bewust voor streekeigen beplanting die geen bestrijdingsmiddelen vraagt. Om gasten een optimale groenbeleving te garanderen en hen van de natuur te kunnen laten genieten komen auto’s het park niet op. Gasten parkeren aan de rand van het park op een centraal parkeerterrein dat met laadpalen is voorzien voor elektrische of hybride voertuigen.

1ste gasten maandag verwacht

De afgelopen 2 weekenden proefdraaide het park met particulieren die recent een woning kochten, maar maandag verwacht Roompot er de eerste gasten in de 67 woningen en 19 lodges. Zij zullen er ontdekken dat duurzaamheid en moderniteit perfect samengaan. Zo bieden alle 4- en 6-persoonswoningen alle comfort die een gezin verwacht: (gratis) wifi, een smart-tv, een wasdroger, een wasmachine, 2 of 3 slaapkamers, vloerverwarming in de badkamer, …. Gasten boeken er al een midweek in een comfortabele lodge voor 4 personen vanaf € 343, inclusief bedlinnen, eindschoonmaak, keukendoeken en reserveringskosten.

Net naast waar het ooit voor Roompot begon

Water Village is ontwikkeld net naast Roompot Beach Resort, het allereerste vakantiepark dat Roompot Vakanties in 1965 opende. De gasten van Water Village kunnen er vanaf maandag gebruik maken van de uitgebreide voorzieningen, zoals de jachthaven, een supermarkt, restaurants en tal van recreatiemogelijkheden.

 

 

 

 

 • Dagelijks bereikbaar

 • Flexibel betalen

 • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Klarna
 • Bancontact

Volg ons op deze kanalen