Vakantiepark Zeeland Roompot Beach Resort .jpg
Delen:

3 van de 6 genomineerde vakantieparken voor internationale Zoover Award van Roompot

[blogpost]

In januari maakt rating- en reviewwebsite Zoover de felbegeerde Zoover Awards bekend.

We zijn bij Roompot ontzettend trots te vernemen dat maar liefst 3 van de 6 genomineerde vakantieparken voor de internationale Zoover Award Vakantieparken Medium Silver World Roompot vakantieparken zijn. Wereldwijd strijden er dus 6 parken mee voor deze award, waarvan 3 van Roompot.

Vakantiepark Zeeland Roompot Beach Resort – Nederland

Zoover schrijft over het park: “Direct aan het strand, wat wil je nog meer? Dit is dan ook een van de grootste pluspunten van het Roompot Beach Resort vlakbij Kamperland (Zeeland). Je kunt er niet alleen een bungalow huren, maar op de camping ook je eigen tent opzetten. Het park biedt vermaak voor jong en oud: Koos Konijn staat klaar voor de kleinsten en voor de pubers is er een speciale chillzone. De kinderen van Chris Luyten hadden het in elk geval super naar hun zin: ‘Mooie locatie, lekker uitwaaien op het strand, zwembad, bowling, binnenspeeltuintje en mooie accommodaties. Veel te doen in de omgeving!’”

Wij zouden er nog aan durven toevoegen: Uitwaaien, pootje baden, zwemmen, zonnen, windsurfen bij de kite- & windsurfschool … een vakantie aan de Zeeuwse kust begint op het veelzijdige Roompot Beach Resort. Of je er nu logeert in een comfortabel huis, een chalet of een echt Beach House, de zee is altijd dichtbij. Natuurlijk is er ook op het park van alles te doen. Wat dacht je van een duik in het subtropisch zwembad, knutselen in de Koos Kids Club, gamen in de ChillZone of een borrel – met zicht op zee – in de Beachclub? In de directe omgeving van het park bieden historische stadjes als Veere en Zierikzee, de stormvloedkering en de kilometerslange kust volop ideeën voor leuke uitstapjes.

Ultieme strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het nabijgelegen Banjaardstrand; al jaren één van de schoonste en mooiste van Nederland en onderscheiden met een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Roompot Beach Resort - Kamperland (Zeeland)
Roompot Beach Resort - Kamperland (Zeeland)

 

Roompot Ferienresort Bad Bentheim – Duitsland

Over het genomineerde park schrijft Zoover: “Net over de grens met Duitsland in Bad Bentheim ligt Roompot Ferienresort Bad Bentheim, winnaar van de Zoover Silver Award 2018. Ook hier wacht Koos Konijn op de kleintjes en is er voor de hele familie van alles te doen. P. Solen vindt het een aanrader met voor ieder wat wils: ‘Totaalplaatje klopt! Vriendelijk personeel, uitstekend restaurant, mooie accommodatie, mooi schoon zwembad en burcht Bentheim is het bezoeken waard. Animatieteam incl. Koos Konijn doen erg hun best om de kids te vermaken, top!’”

Van de bovenstaande feedback worden we uiteraard ontzettend blij. Zelf omschrijven we het park als volgt: “Dichtbij en toch helemaal anders, zo laat het graafschap Bad Bentheim zich wel het beste omschrijven. Het glooiende landschap met oerbossen, pittoreske dorpjes en een imposante burcht ademen een en al geschiedenis. Ook op het park ervaart u dat gevoel. De traditionele villa’s en het stijlvolle centrumgebouw, omringd door eeuwenoude bomen, zorgen meteen bij binnenkomst al voor een bijzondere ervaring. Natuurlijk kan je in jouw huis en op het park rekenen op alle moderne voorzieningen. Van gratis WiFi, kinderanimatie en restaurant tot het direct naast het park gelegen gemeentelijke zwemparadijs met diverse binnen- en buitenbaden, waar je gratis toegang tot hebt.

Om de sfeer van de omgeving optimaal te proeven adviseren wij je de dag eens te beginnen met een wandeling in het Bentheimer Wald, een bezoek te brengen aan de beroemde Burcht van Bad Bentheim en onderweg te genieten van Kaffee und Kuchen in een traditionele Gaststätte. Een Weißbier met bratwurst is daar overigens ook heel lekker. Daguitstapjes naar Dierenpark Nordhorn, de Isterberg en de prachtige provinciestad Munster maken jouw vakantie compleet.”

Roompot Ferienresort Bad Bentheim - Bad Bentheim (Nedersaksen)
Roompot Ferienresort Bad Bentheim - Bad Bentheim (Nedersaksen)

 

Vakantiepark Roompot Boomhiemke – Nederland

Zoover-redacteur Madeleine schreef over ons vakantiepark: “Op het Waddeneiland Ameland ligt het gezellige familiepark Vakantiepark Roompot Boomhiemke. Het park, de ligging en voorzieningen zijn helemaal te gek, zo schrijft G. vd S in zijn review: ‘Een geweldig huisje, mooi, compleet en gezellig ingericht, eigen parkeerplaats, geen verkeersbeweging, rustige ligging op het zuiden aan de rand van het park met uitzicht op de duinen. ideale tuinomheining voor hond en kinderen, windscherm, vlakbij het strand etc.’”

Op onze website lees je ook over het park: “De meeuwen zweven in de grenzeloze lucht boven de zee, de wind in jouw haar: op de boot komen de vakantiekriebels jou al tegemoet. Laat het vasteland met overvolle agenda’s en afspraken achter je en ervaar het ultieme eilandgevoel op Ameland. Gelegen op misschien wel het mooiste stukje van dit Waddeneiland ligt Vakantiepark Boomhiemke, een modern familiepark waar het voor zowel jong en oud eindeloos genieten is. Over de kinderen hoef je je geen seconde zorgen te maken: met de Koos Kids Club, het overdekte zwembad en de gratis sport- en animatieactiviteiten beleven zij de tijd van hun leven. Zelf kom je helemaal tot rust in de heerlijke sauna’s, spa’s en stoombaden of met een heerlijk drankje op het terras. Huur fietsen op het park om het eiland te verkennen. In nabijgelegen dorpjes zoals Hollum en Nes, vind je onder andere musea, oude kerken en een verscheidenheid aan winkels. Ben je in voor meer actie? Verleg jouw grenzen en ontdek het eiland vanuit de lucht tijdens een parachutesprong of huur een kajak en beleef een dag vol avontuur. Een vakantie op Ameland is een onvergetelijke ervaring!”

Vakantiepark Roompot Boomhiemke - Ameland (Friesland)
Vakantiepark Roompot Boomhiemke - Ameland (Friesland)

 

We kruisen onze vingers! In afwachting hiervan, lees gerust de bekendmaking van Zoover nog es na en laat ons een review na over jouw meest recente verblijf bij Roompot Vakanties.

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen