Roompot - Beach Villa's Hoek van Holland.jpg
Delen:

74 Beach Villa’s Hoek van Holland verhuizen naar Roompot

 • 74 bestaande Beach Villa’s met alle faciliteiten
 • Roompot zal het park uitbaten en de Beach Villa’s verhuren
 • Vanaf 1 januari 2021

Goes, maandag 10 februari 2020 - Het vakantiepark “Hoek van Holland” en zijn 74 Beach Villa’s verhuizen naar Roompot. De grootste aanbieder van vakantiewoningen van Nederland en Europa’s nummer twee neemt vanaf 2021 de verhuur en het beheer van het park over.

Op 100 meter van Hoek van Holland vindt men, direct op het strand, 74 ultra comfortabele Beach Villa’s voor 4 en 6 personen. De strandvilla's staan het hele jaar garant voor een onvergetelijke vakantie en bieden gasten de mogelijkheid om vanuit hun Beach Villa zo de zee in te lopen of van een lange strandwandeling langs de Zuid-Hollandse kust te genieten. Wie liever de fiets neemt kan zo de duinen in. Ook golf- en kitesurfers komen graag in de regio.

Comfortabele Beach Villa’s

De 4 en 6-persoons Beach Villa’s bieden alle comfort waar gasten op zitten te wachten voor een leuk weekendje of die deugddoende zomervakantie met het hele gezin. Gebouwd met 2 verdiepingen, rechtstreeks op het strand, telt elke Beach Villa twee slaapkamers met zicht op zee en een mooie badkamer. Centrale verwarming, gratis wifi, een comfortabele zit- en eethoek, een keuken met alle voorzieningen… tot en met het Nespresso apparaat voor een heerlijke kop koffie op het balkon of de veranda. Alles is er voorzien.

Vanaf 1 januari 2021 bij Roompot

Binnen minder dan een jaar verhuist het vakantiepark met zijn 74 beach houses richting Roompot. Nederlands grootste aanbieder van vakantiewoningen, en Europa’s nummer twee, neemt namelijk vanaf 1 januari 2021 het beheer en de verhuur van het volledige park Hoek van Holland over, nadat het een sterk partnership met de particuliere eigenaren van de woningen afsloot. De Beach Villa’s worden tot eind dit jaar verhuurd door Landal. 

Roompot, absolute kustspeler

Met de introductie van vakantiepark Hoek van Holland en zijn 74 Beach Villa’s in zijn aanbod verstevigt Roompot nogmaals zijn positie als absolute water- en kustspeler voor wie van een zalige en zorgeloze vakantie in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje wil genieten. In 2019 vervoegden o.a. Park Zeedijk, Waterpark Terkaple en Waterpark Langelille het aanbod en opende Roompot het eerste gasloze en duurzame park Water Village. Verder versterkte Roompot ook zijn aanbod met Domein Het Camperveer aan het Veerse Meer net voor de kerstvakantie van 2019.

Dit jaar sluiten meer dan 20 parken in Frankrijk, Spanje en België aan bij het sterke Roompot aanbod en vanaf Pasen 2021 zullen Roompot gasten ook in de 281 luxe recreatievilla’s aan het Veerse Meer van een deugddoende vakantie kunnen genieten. Roompot zal namelijk voor de verkoop van de woningen en het verhuur en de exploitatie van het resort VeerseKreek op deze toplocatie instaan. In het laatste kwartaal van vorig jaar kondigde het in Zeeland gevestigde Roompot nog aan dat het in 2022 een luxe resort met meer dan 200 topvilla’s in Haamstede zou openen. Ook hier verzekert Roompot de verkoop en verhuur van de woningen, alsook de exploitatie van het resort.


 

Roompot - 74 Beach Villa's Hoek van Holland
Roompot - 74 Beach Villa's Hoek van Holland

 

 • Dagelijks bereikbaar

 • Flexibel betalen

 • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Klarna
 • Bancontact

Volg ons op deze kanalen