Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Baptiste van Outryve Manager PR & Corporate Communication bij Roompot

Baptiste van Outryve Manager PR & Corporate Communication bij Roompot

Kamperland, 23 April 2019 – Baptiste van Outryve [38] is aangesteld als PR & Corporate Communication Manager bij Roompot Vakanties. De Vlaming begint op 6 mei in deze nieuwe staffunctie. Van Outryve werkte hiervoor vier jaar lang als Director PR & Corporate Communication bij Carrefour.  

Met deze stap keert van Outryve terug naar de toeristische sector. Eerder was hij namelijk al werkzaam als Corporate Communication manager & woordvoerder bij Thomas Cook en als Marketing Manager bij P&O Ferries.

In zijn nieuwe functie zal hij de communicatiestrategie van Roompot professionaliseren en verder uitbouwen.

“Mijn jaren bij Carrefour waren heel boeiend en ik ben dankbaar voor alle kansen die ik daar heb gekregen. Na bijna vijf jaar retail keer ik enthousiast terug naar de reisbranche, een dynamische sector waar de gast absoluut centraal staat. Roompot heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en ​ kan door de grote verscheidenheid aan parken en woningen alle mogelijke doelgroepen een topvakantie bieden in verschillende landen. Ik ben erg blij dat ik via deze nieuwe positie mag meebouwen aan de internationale ambities van Roompot.”

 

Nieuws

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland