Schermafbeelding 2022-03-08 om 11.15.18.jpg
Delen:

Bijzondere momenten op de mooiste plekken maken een vakantie bij Roompot onvergetelijk

Zet je zintuigen op scherp tijdens je vakantie in de natuur

Genieten van kleine, bijzondere momenten: het is één van de mooiste dingen als je op vakantie bent. Waar je in het dagelijks leven vaak niet bewust bij stilstaat, ervaar je dat weg van huis toch anders. Ineens ruik je de zeelucht, voel je de wind door je haren waaien of dommel je weg in je hangmat in de zon. Juist dit soort kleine momenten maken je vakantie al snel onvergetelijk, je zintuigen staan weer even op scherp. Bij Roompot geniet je van een onbezorgde vakantie in de natuur. Ga je voor een lodge in de bossen of ben je toe aan frisse zeelucht? Waar je ook voor kiest, een heerlijk ontspannen vakantie in eigen land is binnen handbereik.

Roompot Gulpen

Glooiende heuvels en een veelzijdige omgeving: bij Roompot Gulpen vergeet je bijna dat je nog gewoon in Nederland bent. In dit park kom je helemaal tot rust in het Limburgse heuvellandschap en de vakantiewoningen gaan helemaal op in het landschap. Kies voor tree house cottage tussen de boomtoppen of ga voor een gelijkvloerse lodge met uitzicht over het dal. Wandelen in de omgeving is fantastisch, het Geuldal is een unieke plek in ons land. Hier loop je door loofbossen, over grasland en dwars door boomgaarden. Snuif de verse boslucht op en kijk goed om je heen, want je kunt in het dal zomaar de hazelmuis of wilde kat spotten. Gaan de kinderen mee? Op het park huur je gratis een metaaldetector. Trek eropuit en ga schatgraven. Ben je na alle natuur toe aan wat meer drukte? Dan ben je vanaf het park zo bij het Drielandenpunt of in het gezellige Valkenburg of Maastricht.

https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/limburg-nl/qurios-gulpen/

 

Roompot Zandvoort

Bij Roompot Zandvoort ben je zeker van zilte zeelucht. Na een heerlijke dag in deze mooie kustplaats val je in slaap met het geluid van de golven op de achtergrond. ​ De luxe lodges van dit park staan namelijk in de duinen, op nog geen 100 meter van het strand. Op zich al voldoende ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Maar ook het Formule 1 circuit van Zandvoort is om de hoek en dat thema vertaalt zich door in de strakke houten lodges. Spanning en ontspanning wissel je hier daardoor gemakkelijk met elkaar af, het is maar net waar je zin in hebt. Een uitgebreide strandwandeling, een fietstocht, een surfles of terrasje pakken bij een hippe beachclub? In deze populairste kustplaats van Nederland verveel je je nooit!

https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/noord-holland/qurios-zandvoort/

 

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

In Zeeuws-Vlaanderen lijkt het soms of de tijd nog stilstaat. Alles gaat er net even in een langzamer tempo. Precies waar je aan toe bent op vakantie. Bij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad staan strandplezier en ontspanning centraal. Vanaf je luxe lodge of villa loop je via een houten vlonderpad zo het brede strand op. Boek voor wat extra ontspanning een villa met eigen infraroodsauna en koel daarna af op het strand. Ook voor de kids is er veel te beleven. Zoek op het strand echte schatten[BvO1] . Niets gevonden? Geen nood, in het ondiepe water van het strand spelen kinderen graag met zand of vangen kleine krabben. Poedelen in het zwembad of veel speelplezier tijdens het minigolfen maakt de vakantie helemaal af. Op dit park heb je maar weinig nodig om ultiem te genieten van kleine dingen. Heb je zin om de omgeving te verkennen? Cadzand en Sluis zijn de leukste Zeeuws-Vlaamse stadjes, maar ook in Knokke en Brugge ben je zo.

https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zeeland/beach-resort-nieuwvliet-bad/

 

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Ben je toe aan wat luxe? Tijdens een vakantie op Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad ontbreekt het je aan niks. Rijd de poort van het Résidence binnen en de witte villa’s aan het water vallen direct op. Met ieder een eigen beschut privé tuinterras, lichte woonkamers met vloerverwarming en ruime slaapkamers ademen de (vrijstaande) villa’s luxe en comfort. ​ De villa’s op het park zijn van alle gemakken voorzien en het heerlijke strand is op loopafstand, net als de Belgische grens. Cadzand is dan ook niet te vergelijken met andere badplaatsen in ons land. De Zeeuws-Vlaamse kustplaats heeft een breed zandstrand en ligt in een prachtig duingebied, Het Zwin, waar je mooie natuur en vogels kunt spotten.Daarnaast kan je op deze plek goed fossielen, haaientanden en schelpen vinden. Of maak een kort ritje naar de Vlaamse badplaats Knokke. Welke luxe vakantievilla gaat het worden?

https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zeeland/noordzee-residence-cadzand-bad/

 

Roompot ECO Grevelingenstrand

Wil je even helemaal niks? Kies dan voor je eigen eco-vriendelijke tiny house op het Grevelingenstrand. Een droomplek in de natuur waar je alle privacy hebt om te doen wat je wil. Het volgende huisje staat namelijk niet op gehoorafstand en je hebt een adembenemend uitzicht over het Grevenlingenmeer. De fijne tiny houses zijn knus ingericht. Een tv is er trouwens niet, dat nodigt uit om juist te genieten van de geluiden van de natuur. Of te gaan lopen langs het strand om zeehonden en vogels te spotten. Kom tot jezelf en geniet van de schitterende omgeving. En wanneer je zin hebt in actie ga je het Noordzeestrand of Grevelingenmeer op om te kitesurfen of snorkelen. Niks moet, alles mag. Het is tenslotte vakantie.

https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zuid-holland/qurios-eco-grevelingenstrand

 


 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen