Cees van Vliet.jpeg
Delen:

Cees van Vliet, Eric van der Heijden en Theo de Koning aanvoerders in Operations bij Roompot en Landal GreenParks

Sterk team voor Roompot en Landal GreenParks parken

Goes, dinsdag 25 juni 2024 – Zwaargewichten worden verantwoordelijk voor Operations van de ruim 300 parken van Roompot en Landal GreenParks. Cees van Vliet is de nieuwe Chief Operations Officer. Eric van der Heijden wordt Director Operations Nederland voor de eigen parken en Theo de Koning vervult de rol van Head of Franchise Nederland. Men kiest voor veel ervaring en senioriteit met deze aanstellingen. Deze gebundelde kennis en ervaring op het gebied van operations en hospitality gaan samen het verschil maken voor de gastbeleving van Roompot en Landal GreenParks.

Per 1 augustus a.s. zal Cees van Vliet toetreden als nieuwe COO. Cees brengt veel ervaring en expertise in Operations met zich mee. Het voorbije jaar was hij Directeur Gamma Nederland en daarvoor was hij COO bij Jumbo en Albert Heijn waarvoor hij veel waardering heeft ontvangen. Hij staat bekend als een resultaat gedreven en mensgerichte leider.

Met de benoeming van Cees zal Theo de Koning op 1 oktober a.s. de rol van Head of Franchise in Nederland op zich nemen. Hiermee vallen alle Nederlandse franchiseparken onder zijn verantwoordelijkheid. Theo heeft een jarenlange ervaring met franchiseparken vanuit zijn vorige rol bij Landal GreenParks. Een jaar geleden heeft Theo aangegeven te willen evolueren naar een nieuwe rol vanuit zijn huidige positie als Director Operations Nederland. 

Op 1 september a.s. start Eric van der Heijden als Director Operations Nederland. Hij zal Theo opvolgen. Eric is een bekende van de organisatie, van 2016 tot 2023 vervulde hij meerdere managementfuncties op Hof van Saksen, gedurende de laatste drie jaar als General Manager. Eric was in deze periode een stuwende kracht in het vergroten van de gastbeleving op het resort. Het afgelopen jaar was hij operationeel, commercieel en financieel eindverantwoordelijk voor de aansturing van de Businessunit Noord Oost bij CSU.

Over Roompot en Landal GreenParks

Roompot en Landal GreenParks zijn samen toonaangevend in veelzijdige vakanties en accommodaties in Europa. Roompot en Landal GreenParks zijn experts in het beheer, management en verhuur van vakantieparken.

Deze vakantieaanbieder biedt iedere gast onvergetelijke vakantieervaringen in 32.000 zeer gevarieerde accommodaties op 300 prachtige vakantielocaties in elf landen. Voor haar gasten heeft de Europese marktleider een grote verscheidenheid aan bestemmingen, accommodatietypes en vakantiemogelijkheden voor elke voorkeur en elk budget, van strandhuisjes tot designvilla's en van glamping tot luxe boerderijcamping. Dit geeft haar jaarlijkse vijf miljoen gasten ongekende vakantiemogelijkheden, in alle seizoenen. We hebben onze zinnen gezet op verdere internationale groei. Door een actief duurzaamheidsbeleid zijn de parken Green Key gecertificeerd.


Beelden in hoge resolutie


 

Jeannette ten Kate

Jeannette ten Kate

Manager External Communications, Roompot & Landal GreenParks

 

 

 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen