Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

De leukste tips voor een mini-vakantie in Gulpen en Zuid-Limburg

De leukste tips voor een mini-vakantie in Gulpen en Zuid-Limburg

Marloes van Travelvalley trok begin oktober naar Gulpen waar ze compleet tot rust kwam op het resort Roompot Gulpen. Over haar verblijf schreef ze:

 

Bovenop de heuvels van Euverem, ligt een heel mooi vakantiepark: Roompot Gulpen. Een gloednieuw park dat in 2021 werd geopend. Met als absolute hoogtepunt het uitzicht over de Limburgse heuvels.

​Eén van de leuke dingen aan dit park is namelijk dat de huisjes zo aangelegd zijn, dat ze opgaan in de natuur. Er zijn vooral veel natuurlijke materialen gebruikt en een deel van de huisjes ligt letterlijk ín de heuvels, met een natuurlijk, groen dak. Allemaal kijken ze uit over de Limburgse heuvels. Wakker worden met de zon in je gezicht, uitkijkend over mooie natuur. Het kan niet veel beter.

In haar blogpost bespreekt ze haar bezoek aan het drielandenpunt Vaals, geeft ze aan dat ze Valkenburg aan de Geul één van de leukste plekjes in Zuid-Limburg vindt en raadt ze iedereen een middagje Aken aan.

De leukste tips voor mini-vakantie in Gulpen en Zuid-Limburg
Gulpen in Zuid-Limburg is de perfecte plek voor een mini-vakantie in eigen land. Ontdek Roompot Gulpen, een prachtig nieuw vakantiepark.
Travelvalley

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland