Afbeelding1.jpg
Delen:

De mooiste vakanties aan het water beleef je bij Roompot

Van duinhuisjes aan het strand tot villa’s aan de Friese wateren

De zomer is in aantocht en zodra de zon zich laat zien kunnen we niet wachten om erop uit te trekken. Waar je écht ultiem geniet van mooi weer? Aan het water! Gelukkig hebben we in ons land volop prachtige plekken die een perfecte uitvalsbasis zijn voor een heerlijke vakantie. Van de uitgestrekte kust met gezellige boulevards tot mooie plassen en meren om verkoeling in te zoeken op een warme dag. Bij deze droomplekken van Roompot is het water altijd dichtbij. Kies jij voor de duinen en zilte zeelucht, ga je voor een verblijf aan de unieke Friese meren of wordt het een houten cottage bij een populaire badplaats? Eén ding is zeker: een vakantie aan het water bij Roompot verveelt nooit!

 

Roompot Bloemendaal aan Zee

Midden in de duinen van misschien wel de bekendste badplaats van Nederland liggen de vrijstaande luxe lodges van Roompot Bloemendaal aan Zee. Je staat in no-time met je voeten in het witte zand, want het strand is nog geen 100 meter bij je vandaan. Of plof neer bij op het terras bij één van de trendy strandtenten die Bloemdaal rijk is. Je eigen terras is trouwens ook niet verkeerd, want alle lodges hebben een eigen veranda met heerlijke loungeset. Die bereik je via de openslaande deuren vanuit de woonkamer, waardoor binnen en buiten op een mooie dag naadloos in elkaar overvloeien. Wil je de omgeving verkennen of heb je zin in actie? Boek een (kite)surfles, ga suppen op zee en maak eindeloze wandelingen door de naastgelegen duinen of Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Dit park heeft alle ingrediënten voor een afwisselende vakantie.

 

Waterpark Langelille

In het Friese Waterpark Langelille van Roompot is water altijd in de buurt. Sterker nog, sommige bungalows staan rechtstreeks aan de rivier de Tjonger en hebben een eigen aanlegsteiger. De dag beginnen met een frisse duik wordt dan wel heel aanlokkelijk. Verblijf je in één van de gezellige strandlodges? Dan zit je rechtstreeks aan het zandstrandje en loop je zo het water in. Rondom het park is van alles te doen. Een echte aanrader voor kinderen is een bezoek aan het Kameleon Avonturen Eiland. Stiekem ook leuk voor volwassenen. Na een dag survivallen en kruipen door de modder is het extra fijn thuiskomen in je comfortabele bungalow of lodge. In Friesland ervaar je nog rust en ruimte. De natuur rondom Waterpark Langelille leent zich uitstekend voor het maken van mooie boot- of fietstochten.

 

Roompot Water Village

Verantwoord vakantie vieren aan de schitterende Zeeuwse kust doe je bij Roompot Water Village aan de Oosterschelde. Op dit eco-park staat de natuur centraal, hebben de luxe vakantiewoningen geen gasaansluiting en zijn ze voorzien van eigen warmtepompen en zonnepanelen. Dat doet overigens niks af aan het comfort, want de bungalows en lodges zijn van alle gemakken voorzien en hebben heerlijke boxspringbedden waarin je rozig in slaap valt na een dag aan de kust. Er is een strand op loopafstand van je vakantieverblijf en op een paar minuten rijden bevindt zich het schoonste strand van Nederland: het Banjaardstrand. In de omgeving is veel te doen: ga (kite)surfen, zeehonden spotten op de Oosterschelde, bezoek Deltapark Neeltje Jans of stap in de oude stoomtrein van Goes naar Borssele. Sluit je vakantiedag op het park af met het bewonderen van de geweldige zonsondergang. Met een drankje in je hand vanaf je eigen loungeterras of op een sfeervol plekje in de rustige duinen. We waarschuwen je alvast: grote kans dat je tijdens een verblijf op Roompot Water Village helemaal verliefd wordt op de Zeeuwse kust.

 

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Dompel je onder in het waterrijke en bourgondische Zeeuws-Vlaanderen. Verblijf op het kindvriendelijke Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad en kies de accommodatie die bij je past: van een cottage in de duinen tot grote luxe villa met eigen wellness. Via een houten vlonderpad loop je zo het brede strand op. Het water blijft lange tijd ondiep, wat ideaal is voor kleine kinderen. Op het park is sowieso veel te doen voor kinderen van alle leeftijden: van het nieuwe zwembad vol glijbanen tot het maken van een off-road ritje in de Roompot Ranger. Zonder kinderen op pad? Huur dan eens een elektrische fiets voor een tochtje langs de kust. Je fietst daarmee zo naar de gezellige plaatsen Sluis en Cadzand, waar je volop goede restaurants vindt. Of ga de grens over naar België en geniet van de hippe strandbars en mooie winkels in het chique Knokke-Heist. Plof na een heerlijke zomerdag weer neer op je eigen veranda of blaas even stoom af in je privé wellness. Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad heeft alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie aan het water.

 

Waterpark Terkaple

Breng je vakantiedagen door in een villa aan het Friese water met eigen aanlegsteiger dankzij Roompot. Waterpark Terkaple is een uitstekende uitvalsbasis voor natuur- en watersportliefhebbers. Het maakt deel uit van het Sneerkermeergebied, dat bekendstaat om het prachtig heldere water, de dikke rietkragen en moerasbossen. Op en rondom het meer kun je volop vermaken met watersporten, zoals suppen, kanovaren of zeilen met een Friese skutsje. Die leg je daarna gewoon aan bij je eigen aanlegsteiger voor je vakantiewoning, want in Friesland is het heel normaal om je verplaatsen via het water. Kies uit één van de complete en gezellig ingerichte watercottages, die allemaal een eigen veranda met fijne loungeset hebben. Start je dag hier met een ontbijt in het zonnetje en maak plannen voor weer een heerlijke vakantiedag in dit waterrijke gebied.

 

Noordzee Resort Vlissingen

Alsof je op Ibiza bent, zo voelt je verblijf bij Noordzee Resort Vlissingen van Roompot af en toe. De duinlodges en urban villa’s zijn smaakvol ingericht en liggen allemaal op een steenworp afstand van het strand. Wil je het liefst elke avond in slaap vallen met het geluid van de zee? Boek dan één van de unieke beach houses die op het zandstrand staan. Ze zijn klein, maar verrassend slim en ruimtelijk ingedeeld. Je hebt bovendien vanaf elke slaapplek uitzicht op het strand. Voor welk huis je ook kiest, Vlissingen is een uitstekende plek voor een vakantie aan zee. Naast het mooie en schone Nollestrand is het centrum van het stadje leuk om te verkennen en vind je verschillende mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Het wordt een heerlijke zomer aan het Zeeuwse strand.


 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen