Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

De Nederlandse Wadden: ver weg van alles in de Amelandse Natuur

De Nederlandse Wadden: ver weg van alles in de Amelandse Natuur

Verblijven aan het strand van Hollum bij Roompot Ameland

De Nederlandse Waddeneilanden, da’s even weg zijn van alles en iedereen. Weg van de drukte en de waan van de dag. Reisbloggers Marlo en Kristof van Along Came an Elephant aarzelden dan ook niet toen ze een paar weken geleden de kans kregen om er van een paar dagen nazomer te gaan genieten. Vooruit met de geit, euh nee… met de wagen natuurlijk, naar het noorden van Nederland. Naar Friesland waar ze vanuit het resort Roompot Ameland het eiland verkenden.

Hun volledig reisverslag, inclusief ervaring op Roompot Ameland lees je in hun artikel.

De Nederlandse Wadden: ver weg van alles in de Amelandse natuur
De Nederlandse Waddeneilanden, da’s even weg zijn van alles en iedereen. Weg van de drukte en de waan van de dag. Wij aarzelden dan ook niet toen we een paar weken geleden de kans kregen om er van een paar dagen nazomer te gaan genieten. Vooruit met de geit, euh nee… met de wagen natuurlijk, naar het noorden van Nederland. Naar Friesland. De Nederlandse Wadden: ver weg van alles in de Amelandse natuur Verblijven aan het strand van Hollum Ons oog was gevallen op Ameland, lekker knus en oergezellig. We gingen er een lang weekend gaan doorbrengen, meerbepaald in de
Along Came An Elephant

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland