IMG_5311.heic
Delen:

Delta Ride for the Roses haalt recordopbrengst op vanop parkeerterrein van Roompot

314.374 euro voor de strijd tegen kanker

Goes, maandag 12 juni 2023 – Het afgelopen weekend vond de 2023 editie plaats van de Delta Ride for the Roses. Het fietsevenement haalde een recordopbrengst voor de strijd tegen kanker op. Voor het eerst startten en finishten de deelnemers bij Roompot in Goes.

Als trotse partner van de Delta Ride for the Roses is Roompot bijzonder enthousiast dat hét fietsevenement van Zeeland een recordopbrengst voor de strijd tegen kanker ophaalde. De 2023 editie die het afgelopen weekend plaatsvond bracht €314.374 op. Het bedrag gaat 100% naar kankeronderzoek.

De duizenden deelnemers van de Delta Ride for the Roses startten en finishten voor het eerst vanop het parkeerterrein van Roompot in Goes, waaronder ook tientallen medewerkers van Roompot die 25, 50, 80 of 120 km voor de strijd tegen kanker fietsten.

Over de Delta Ride for the Roses

De DELTA Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Of je nu 25 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen, of 120 kilometer aflegt op de racefiets in het grootste peloton van Nederland, iedereen kan meedoen. Samen, op weg naar een wereld met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor mensen met en na kanker.

Meer info op www.deltaridefortheroses.nl

Over Roompot

Roompot is een toonaangevende aanbieder van vakanties en accommodaties in Europa. Met meer dan 200 unieke vakantiebestemmingen biedt Roompot voor elk wat wils: van rust en ruimte tot gezelligheid en activiteiten, van zee en strand tot bos en heuvels, van beach houses en vakantiehuizen tot designvilla's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer.

Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

Roompot staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Al ruim 50 jaar verzorgt de vakantieaanbieder onvergetelijke vakanties voor jong en oud.

Meer informatie op news.roompot.com

Website preview

 

 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen