Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Duurzaam reizen: off the grid, ecologisch, aan het strand en met eigen huiszeehond bij Roompot ECO Grevelingenstrand

Duurzaam reizen: off the grid, ecologisch, aan het strand en met eigen huiszeehond bij Roompot ECO Grevelingenstrand

De ideale uitvalsbasis voor rustzoekers en watersporters!

Martijn en Dionne van Reishonger.nl beleefden een duurzame vakantie op Roompot ECO Grevelingenstrand.

De 30 zelfvoorzienende tiny houses liggen op een bijzonder plekje, namelijk direct aan de Grevelingen en ietwat verscholen in natuurgebied de Kabbelaarsbank. Hier op de grens van Zuid-Holland en Zeeland geniet je van rust, maar ook watersportfanaten zijn aan het juiste adres. Dit relatief kleine vakantiepark zonder faciliteiten is de perfecte plek om even helemaal bij te komen van het drukke leven. Ideaal om te onthaasten en in alle rust van je vakantie of weekendje weg te genieten.

Hun reisverslag introduceren ze met de volgende woorden:

Helemaal off the grid, ecologisch, aan het strand en met eigen huiszeehond voor de deur! In het duinlandschap geniet je in alle rust van de ruimte. Verblijf bij Roompot ECO Grevelingenstrand in een slim ingericht en duurzaam tiny house voor vier, midden in natuurgebied de Kabbelaarsbank. De ideale uitvalsbasis voor rustzoekers en watersporters!

In hun reisverhaal beschrijven ze hoe je duurzaam eindeloos kunt genieten van de regendouche, hoe de eco-cottages op natuurlijke wijze zijn geïsoleerd en hoe het toilet tot 10 maal minder water verbruikt. De 30 eco-vriendelijke lodges zijn namelijk ontworpen volgens een uniek concept dat autarkisch, biobased en circulair is. 

Roompot ECO Grevelingenstrand - duinhuisjes aan het strand
Roompot ECO Grevelingenstrand is helemaal off the grid, zonne-energie, ecologisch, aan het strand en met eigen huiszeehond voor de deur ;-)
Reishonger

 

Duurzaamheid Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland