header-ilp-halloween-3200x980.avif
Delen:

Een huiveringwekkend griezelweekendje weg met het hele gezin

Halloween vier je bij Roompot gedurende de hele maand oktober

Helemaal klaar voor zelfgemaakte kostuums, pompoenen kerven en een hele avond ‘snoep of je leven’ roepen? Halloween is zonder twijfel hét hoogtepunt van de gezellige herfstperiode! Voor wie de ganse maand oktober lang wil griezelen zijn de resorts van Roompot de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg. De thematische Halloween-activiteiten zullen daarbij niet ontbreken!

Wil je Halloween graag eens vanop locatie vieren zodat je het huis van je buren niet alweer met toiletpapier hoeft te decoreren of die ene buurjongen niet voor het derde jaar op rij moet geruststellen na het zien van jouw enge kostuum? Trek er dan even op uit en maak er een spel van om zoveel mogelijk nieuwe mensen de stuipen op het lijf te jagen! Bij Roompot staat de hele maand oktober volledig in teken van de griezeligste en meest magische feestdag van het jaar. Een twaalftal locaties* worden in thema versierd en bieden tal van fijne doe-activiteiten voor de ganse familie.

Griezelen op maat van jouw kids

Halloween Parade

Zombie Run

The Hunt

Pak je lampion en verkleedkledij maar in, want Roompot voorziet een magische Halloween Parade! Aan de receptie ontvang je een plattegrond en paradekaart: jouw hulpmiddelen om de checkpoints te lokaliseren en enkele opdrachten tot een succesvol einde te brengen. Tip: vergeet je pen/potlood en GSM niet mee te nemen!

Op zoek naar een razendspannend spel? Dan is De Zombie Run iets voor jou! Ren zo snel mogelijk door het parcours uitgezet in de bossen en houd je levenslintjes zo lang mogelijk in jouw bezit. Heb je op het einde van de rit nog al je levens? Dan mag jij jezelf de winnaar van het spel noemen! 

Met ‘The Hunt’ test je pas echt het griezel gehalte van jouw familie. In het park zitten verschillende griezels verstopt. Ga met een groepje op jacht naar deze engerds, spreek de juiste toverspreuk uit en verzamel alle letters. De jacht gaat officieel van start wanneer je per groepje een plattegrond ontvangt die toont waar de griezels wel en niet mogen komen!

Halloween knutselen

Magic & Monster quiz (NL)

Magic Halloween Show

Wat is er leuker dan zelf de creatieve handen uit de mouwen te steken? Knutsel met z’n allen enkele Halloween geïnspireerde kunstwerkjes in elkaar! Je haalt je gratis knutselspullen op aan de receptie of bij het Leisure & Entertainment team.

De Magic & Monster quiz is een spannende Halloween quiz voor het hele gezin! Met in de hoofdrol? Monsters en magische personages uit de folklore en popcultuur. De quiz bestaat uit vijf rondes en bestaat uit een mooie mix tussen kennis- en audio vragen. Meer info vind je in de park app en op de digitale schermen aan de receptie.

De Magic Halloween Show laat je genieten van een spannende en indrukwekkende show! Een gratis spektakel vol stunts, illusies, trucs en andere magische gebeurtenissen. Treedt toe tot de magische wereld van Halloween!

 

* Deelnemende locaties: Roompot Vakantiepark Aquadelta, Roompot Noordzee Résidence De Banjaard, Roompot Noordzee Résidence Cadzand Bad, Roompot Kustpark Egmond aan Zee, Roompot Hof Domburg, Roompot Vakantiepark Hunzedal, De Katjeskelder, Roompot Bospark Lunsbergen, Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Roompot Beach Resort Kamperland, Roompot Vakantiepark Weerterbergen en Roompot Bospark Wolfsven

Meer info via deze Roompot Halloween-pagina


 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen