L1240905.jpg
Delen:

Fiets de herfst in

Ontdek de perfecte fietsvakanties in Belgisch en Nederlands Limburg met Roompot

Het voorbije jaar stoften we massaal ons stalen ros af en gingen we opzoek naar de mooiste fietsroutes dicht bij huis. Gelukkig moeten we als Belgen niet ver zoeken en is het geen geheim dat de échte fietsparels in Belgisch en Nederlands Limburg te vinden zijn. Op zoek naar een perfecte uitvalsbasis om die weelderige streek uitgebreid te ontdekken? Roompot opent dit najaar twee parken In Eksel (BE) en Gulpen (NL) en biedt je de mooiste vakantiewoningen, op ieders maat gemaakt, voor dé perfecte fietsvakantie! ​ 

 

Belgisch Limburg

In het uitgestrekte natuurdomein Bosland kan je vanaf dit najaar logeren ten midden van het Limburgse groen in het meest duurzame vakantiepark van ons land. Roompot opent er de deuren van hun nieuwste vakantiewoningen en zorgt zo voor de ideale basecamp voor een geslaagde fietsvakantie in eigen land. Je kan er terecht voor een verblijf in beperkt comité van 4 of 6 personen. Toch zin om jouw volledige familie of grote vriendengroep uit te nodigen? Geen probleem want enkele woningen kunnen tot 16 personen accomoderen. 

Aan leuke activiteiten is er in Eksel geen gebrek: Bosland is het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Het omvat de openbare natuurgebieden van Lommel, Hechtel-Eksel, Pelt en Peer. De bossen binnen Bosland zijn 5.137 ha groot en bieden tal van mogelijkheden voor wie er van de natuur wil genieten: wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden en tal van andere activiteiten zijn er mogelijk. Ook de Limburgse fiets-hotspot 'Fietsen door de bomen' vind je hier terug! 

Meer info over Roompot park Eksel

De 3 types vakantiewoningen zijn geschikt voor gezinnen van 4 tot 16 personen en beschikken over alle nodige faciliteiten. J

Nederlands Limburg

Eén worden met de natuur? Dan moet je dit jaar naar Zuid-Limburg bij onze Noorderburen. In Gulpen logeer je vanaf het najaar in uiterst unieke cottages die geïntegreerd werden in het heuvelland en zorgen voor een fantastisch panoramisch zicht op de prachtige streek. Naast de 185 duurzame vakantiewoningen vind je in het park ook een brasserie en kunnen je kids zich uitleven op de vele speeltuinen of in de Qids Club.

Net zoals in Belgisch Limburg ben je hier aan het juiste adres voor de mooiste fietsroutes. Gulpen is namelijk aangesloten op het Fietsroutenetwerk Limburg. Met dit knooppuntensysteem maak je eenvoudig je eigen fietsroute en volg je de nummers op de bordjes langs de weg. Zo kom je vanzelf op prachtige plekjes in het Gulpdal zoals het kasteel van in Hoensbroek of de Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf. Ben je daags erop wat te moe van het fietsen, dan is het park uitstekend aan het drielandenpunt gelegen om het gezellige Maastricht, het mooie Aken of het historische Luik te bezoeken.

Meer info over Roompot park Qurios Gulpen

De vakantiewoningen zijn geschikt voor families van 4 tot 10 personen.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen