Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Ga op avontuur in de Limburgse Kempen bij Roompot Park Eksel

Ga op avontuur in de Limburgse Kempen bij Roompot Park Eksel

"Het is echt een heerlijke plek om even tot rust te komen en lekker samen te genieten met je gezelschap."

Mieke van Mieks Mind verbleef in juni op het recent geopende Roompot Park Eksel in ​ Limburg. Hierover schreef ze een erg leuk en interessant reisverslag, die ze met de volgende woorden aftrapt:

Hechtel Eksel is niet zo groot, maar Roompot heeft een mooi nieuw park gevestigd in Hechtel Eksel. Dit dorp ligt in België, net over de grens. Ben je toe aan wat vrije dagen? Dan is dit vakantiepark zeker een bezoekje waard.
Hechtel Eksel Roompot Vakantiepark in België - Mieksmind.nl
Hechtel Eksel Roompot Vakantiepark: een fijn verblijf om tot rust te komen en ideale uitvalsbasis voor de sportieveling🌳! Ken je het al?
Mieksmind.nl

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland