Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Gasten Roompot park Klein Vink ontdekken de natuur dankzij unieke Natuurwaaier

Gasten Roompot park Klein Vink ontdekken de natuur dankzij unieke Natuurwaaier

Ontdekken, spelen en knutselen in de natuur

Arcen, woensdag 25 mei 2022

De Roompot parken bevinden zich altijd op de mooiste plekken, zodat gasten er volop kunnen genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Op het park Klein Vink in Nederlands Limburg zet Roompot zijn gasten voortaan nog meer aan om op duurzame wijze kennis te maken met de allergrootste speelplaats ter wereld: natuur! De vakantieaanbieder wil er zorg voor dragen dat de volgende generaties er ook van kunnen genieten.

Nieuwe Natuurwaaier

Met de gloednieuwe Natuurwaaier worden parkgasten gemotiveerd om de natuur te ontdekken, er te spelen en te knutselen met natuurlijke elementen. De waaier bestaat uit 40 bladzijden vol activiteiten en weetjes over de natuur, van informatie over de waterlibel tot een workshop vogelhuis maken.

Collectorskaarten

Om kinderen te motiveren met de opdrachten aan de slag te gaan, heeft Roompot een gouden en zilveren verzamelkaart ontwikkeld. Wanneer zij bepaalde opdrachten goed hebben volbracht, ontvangen ze het collectorsitem dat ze aan de waaier kunnen toevoegen. Na de vakantie kunnen de kinderen de Natuurwaaier naar huis meenemen.

De Natuurwaaier maakt deel uit van het uitgebreide DIY-activiteitenaanbod dat Roompot in 2021 ontwikkelde. Het aanbod is erg populair onder de gasten omdat zij zelf kunnen bepalen wanneer en met wie zij de activiteit doen.

Gasten kunnen de Natuurwaaier verkrijgen bij de receptie en bij de Indoor fun & Café van het Roompot park Klein Vink in Arcen, dat recent een makeover kreeg.

De Natuurwaaier wordt op dit park getest en zal daarna op de lokale fauna en flora van andere Roompot parken worden aangepast.

 

 

 

Nieuws Duurzaamheid

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland