Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Haaientanden zoeken met je kinderen?

Haaientanden zoeken met je kinderen?

Zet de lente goed in met deze en zoveel meer leuke to do's!

Story image

Op zoek naar haaientanden

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Duuuunnnn duun... duuunnnnnnnn dun dun dun dun dun dun dun dun dun dun dunnnnnnnnnnn dunnnn. Opgelet, piraten, want er zijn haaien op zee! Of eerder op het strand. Cadzand staat namelijk bekend om zijn haaientanden. Die kan je als bezoeker heel eenvoudig op het strand terugvinden. Ze zijn in de vorige eeuw vrijgekomen door het verschuiven van de geologische lagen en de februaristorm van 1952. Een zeef, een emmer en een spade, meer hebben je kids niet nodig om zich urenlang te vermaken op het strand! 

roompot.be/bestemmingen/nederland/zeeland/noordzee-residence-cadzand-bad/

 

Story image

Waan je een Formule 1-piloot op het circuit

Roompot Zandvoort

Kijken jullie al lang uit naar een spannende race op het Formule 1-circuit? Breng een bezoekje aan Zandvoort en daag je reisgenoten uit voor de ultieme face off. Je voorbereiden op de grote dag doe je in de racesimulatoren in de Grand Prix lodge van Roompot Zandvoort. Het interieur van deze themawoonst staat volledig in het teken van de opvallende kleuren van Martini Striping, de vroegere hoofdsponsor van racehelden Helmut Marko en Gijs van Lennep. Zij wonnen samen de 24 uur van Le Mans in 1971 onder de vlag van Martini.

roompot.be/bestemmingen/nederland/noord-holland/qurios-zandvoort/

 

Story image

TikTok challenge en Start to DJ-cursus 

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Zijn je bengels klaar om de stap te zetten van Tic Tac naar TikTok? Dan ben je bij het Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad aan het juist adres! Schrijf ze in voor de basiscursus TikTok waar ze kennis maken met de ins en outs van de app en de laatste nieuwe dansjes. Tieners kunnen bij Roompot ook terecht voor een initiatie dj'en. Zo heb jij meteen een excuus om jouw oude platen vanonder het stof halen. Na een leerrijke middag kunnen jullie samen uitwaaien op het strand of verdwaal je in de nabijgelegen Verdonken Zwarte Polder.

roompot.be/bestemmingen/nederland/zeeland/beach-resort-nieuwvliet-bad/

 

Story image

Verken het bos met metaaldetector en vergrootglas

Roompot Gulpen

Op een steenworp van het bekende drielandenpunt, verblijf je met je kroost in een idyllisch vakantieplekje tussen de Nederlandse heuvels. Haal bij de receptie van Roompot Gulpen je metaaldetector en vergrootglas op en bereid je kroost voor op een spannende exploratie in de bossen van Gulpdal. Wie weet graven jullie wel een lang verloren schat op!

roompot.be/bestemmingen/nederland/limburg-nl/qurios-gulpen/

 

Story image

Slaap in een safari tent

Hof Domburg

In het schilderachtige Domburg kan je o.m. verblijven in een lodge, een chalet of... een safari tent. Trek bij aankomst je safari pakje aan en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur! Kies voor je alternatieve safari een route door het bos, op het strand of op zee en ga op zoek naar loslopend wild! Wie nog twijfelt omwille van het gebrek aan comfort, hoeft zich geen zorgen te maken. De tenten zijn namelijk voorzien van ingerichte badkamers en keukens.

roompot.be/bestemmingen/nederland/zeeland/hof-domburg/


 

 

 

 

 

 

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland