Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Heerlijke genieten bij Roompot op de Waddeneilanden

Heerlijke genieten bij Roompot op de Waddeneilanden

"Of je nu alleen, met je gezin, met je vrienden of met je honden op vakantie gaat, bij Roompot Ameland slaap je in heerlijk mooie luxe lodges met alle comfort."

Stéphanie van Bey of Travel reisde net voor de zomervakantie naar Ameland, waar ze op Roompot Ameland verbleef. Over die trip schreef ze een erg praktisch en handig reisverslag voor wie het bijzondere Ameland wil ontdekken.

Over haar verblijf op het Roompot park schrijft ze:

"Wij verbleven in de Oerd Family lodge. Een heerlijk luxe vakantiehuisje op Ameland om volop te kunnen genieten. Bad -en bedlinnen zijn voorzien en er is een goed uitgeruste keuken, zodat je zelf gezellig kan koken. Er zijn drie slaapkamers, een zithoek en een badkamer met douche. Mijn favoriete element in Ameland Roompot was zonder twijfel de slaapvide met twee slaapplekken die je via een houten trap binnengaat. Ook heerlijk was het terras aan het huisje met tuinmeubelen waar je buiten geniet van je ontbijt, lunch of diner in het zonnetje.   Er waren bovendien eendjes die elke dag op bezoek kwamen en over ons terras wandelden."

Haar reisverslag en alle praktische tips lees je via de onderstaande link:

Ameland tips - Bey Of Travel
Lees hier alles over een heerlijke vakantie op de Waddeneilanden. Plan je getaway tot in de puntjes met deze Ameland tips!
BEY OF TRAVEL

 

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland