Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Het duurzaamste vakantiepark van België verwelkomt zijn eerste gasten op 15 oktober

Het duurzaamste vakantiepark van België verwelkomt zijn eerste gasten op 15 oktober

Hechtel-Eksel, vrijdag 10 september 2021 – Het nieuwe Roompot vakantiepark in Hechtel-Eksel zal zijn eerste gasten op vrijdag 15 oktober verwelkomen. Hiermee krijgt de provincie Limburg ook het duurzaamste vakantiepark van het land.

 

Op 15 oktober verwelkomt het park zijn eerste gasten

Het nieuwe Roompot Park Eksel in Limburg wordt de nieuwste uitbreiding voor Roompot. Het park zal zijn eerste gasten op vrijdag 15 oktober verwelkomen. In totaal telt het park 121 vakantiewoningen voor 4, 6 en 16 personen.

Duurzaamste vakantiepark van België

Met de opening van het circulaire vakantiepark krijgen de gemeente Hechtel-Eksel en de provincie Limburg ook onmiddellijk het duurzaamste park van België. De vele duurzame initiatieven zorgen er zelfs voor dat de CO2 geneutraliseerd wordt die gasten de volgende 25 jaar zullen uitstoten wanneer ze naar en van het park reizen .

Het natuurpark in Hechtel-Eksel wordt het derde park voor Roompot in België. Het bevindt zich in Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Bosland biedt tal van mogelijkheden voor wie er van de natuur wil genieten: wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden en tal van andere activiteiten zijn er mogelijk. 

Padel

Maar ook op het park zullen Roompots gasten een geweldige tijd beleven. Zo legt men er de laatste hand aan twee padelbanen, waar ook de buurtbewoners zich op zullen kunnen uitleven.

12 nieuwe medewerkers

Op het park gaan 12 nieuwe medewerkers aan de slag. Voor de schoonmaak van het park en het technische onderhoud doet Roompot beroep op externe partner. ​


 

Beelden in hoge resolutie

 

 


 

 

Nieuws Duurzaamheid

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland