Roompot - Klein Vink - Indoor fun & café - 02.jpg
Delen:

Jongste gasten Roompot park Klein Vink genieten vanaf morgen van totaal vernieuwde kidszone met VR-technologie

 • Een totaalconcept in een ruimte: kidsclub, spelen en all day café
 • Inclusief VR-technologie, touchscreens, vloerprojecties, LED wall, …
 • Fun, educatie en technologie in perfecte harmonie

 

Arcen (Limburg, Nederland), vrijdag 4 juni 2021 – Roompot park Klein Vink opent morgen zijn totaal vernieuwde kidszone. Het Indoor fun & café belooft een ware trekpleister voor veel gezinnen te worden. Bij de creatie van deze zone hechtte Roompot ontzettend veel aandacht aan de mix van digitale ervaringen, een unieke indoor speelbeleving, de ontdekking van de regio en het aanbieden van workshops.

De vele trouwe gasten van het Roompot park Klein Vink in het Nederlandse Arcen zullen hun ogen en oren niet geloven wanneer ze vanaf morgen de ruimte binnenstappen waar ooit alleen een speeltoestel stond. Roompot en een team specialisten transformeerden deze ruimte van maar liefst 526m² in 14 weken in een uniek Indoor fun & café waar het hele gezin een fantastische tijd zal beleven.

Van 0 tot 99 jaar

Roompot slaagde erin om in deze ruimte unieke ervaringen en een volledig familieconcept te creëren. Zo kunnen de allerjongste gasten binnen een beschermde natuurlijke ruimte dicht bij hun ouders spelen. In de nesthuizen ontdekken ze bouwkasten met duurzame en veilige speel- en bouwblokken van kurk, prentenboeken waaruit ouders zullen willen voorlezen en knuffels waarmee ze de leukste rollenspellen kunnen opnemen.

Ondertussen kunnen de vier- tot zevenjarigen en zelfs de tieners zich in dezelfde ruimte helemaal uitleven met de unieke en innovatie ervaringen die ongekend zijn op een vakantiepark.

Digitale ervaringen

In het nieuwe Indoor fun & café zullen de kinderen geen gebrek aan (nieuwe) digitale ervaringen hebben. Naast de LED wall waarop een volledig animatieaanbod komt, staan 3 interactieve spellen via vloerprojecties garant voor unieke momenten, spannende momenten en schatergelach. Maar wat de kinderen vooral geweldig zullen vinden, zijn de 2 verrekijkers in de duintoren waarmee ze de dieren in de Maasduinen via Virtual Reality (VR) technologie ontdekken. Digitale touchscreens en tablet vervolledigen het aanbod.

Het Leisure & Entertainment team van Roompot verwacht bovendien dat de tieners voor hun jongere broers en/of zussen zullen verborgen houden dat er spelconsoles in de bovenste ruimte van het Indoor fun & café zijn.

Geïnspireerd door de omgeving

Wat het Indoor fun & café verder uniek maakt, is het ontwerp van de ruimte. De keuze van kleuren en materialen (her)bevestigen dat het park gelegen is in het midden in het Nationaal Park De Maasduinen. Die indruk wordt verder bevestigd door tal van spellen waarmee kinderen de omgeving ontdekken en bijvoorbeeld de meest voorkomende dieren – de ‘big five’ - van De Maasduinen leren kennen.

Knutselactiviteiten en workshops

Naast de vele andere activiteiten op het park zal het Indoor fun & café zeker een trekpleister voor de kinderen en gezinnen worden. Om die reden koos Roompot er ook voor om er de Kids Club onder te brengen, waar kinderen aan tal van activiteiten kunnen deelnemen die aan hun leeftijd is aangepast. Eerder dit jaar kondigde Roompot aan meer dan 100 nieuwe en unieke activiteiten uit te rollen. ​

Smoothies maken

Het Leisure & Entertainment team van Roompot ontwikkelde leuke activiteiten en workshops voor het hele gezin, waardoor de ouders er niet alleen komen om een oogje in het zeil te houden.

Zo kunnen de ouders er overdag een heerlijke smoothie bestellen, die de kinderen tijdens een workshop hebben gemaakt.

’s Avonds kan men bij een hapje en een drankje naar een concert of sportwedstrijd op de LED wall kan kijken of kan deelnemen aan een pub quiz of crazy bingo. Naast het indoor fun & café treft men op park Klein Vink de enige Glowgolf in Noord-Limburg.


Beelden in hoge resolutie:


 

 

 

 • Dagelijks bereikbaar

 • Flexibel betalen

 • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Klarna
 • Bancontact

Volg ons op deze kanalen