Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Kan je geld verdienen met een investering in een vakantiewoning?

Kan je geld verdienen met een investering in een vakantiewoning?

BNR stelde de vraag aan Marc Riemens, Head of Sales Real Estate bij Roompot

Steeds meer Nederlanders kopen een vakantiehuis. Niet alleen om er zelf naartoe te gaan, maar vooral om te profiteren van een aantrekkelijk rendement. BNR stelde op maandag 17 mei 2021 de vraag aan Marc Riemens van Roompot: "Kan je geld verdienen met een recreatiewoning?"

Het antwoord hierop herbeluister je op onderstaande pagina. Wij hebben alvast onthouden dat co-host Maarten de Gruyter, projectontwikkelaar en in 2018 'vastgoedman van het jaar' op het einde bevestigt dat Roompot een goede en betrouwbare partij is om dat te doen. ​

 

 

Nieuws Blog

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland