Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Kindvriendelijke weekend in en rond Roompot Gulpen

Kindvriendelijke weekend in en rond Roompot Gulpen

Toon van Gaat een Voets verbleef onlangs een weekend in Roompot Gulpen.

Op zijn blog schrijft hij:

Een weekendje weg in de herfst. Met een nazomer zoals die van 2022 was het een goede beslissing! We trokken de grens over voor een weekend vol kindvriendelijke uitstapjes nabij Roompot Gulpen, in de natuur van Zuid-Limburg. De uitstapjes op de planning: Gulpen zelf, kinderparadijs Vaals en nog meer kinderpret in Valkenburg.

​We verblijven in Roompot Gulpen, een paar kilometer ten zuiden van het centrum Gulpen. Dit modern park is tegen een heuvel gebouwd. Resultaat? Flink klauteren en prachtige uitzichten. We slapen in één van de woningen die in de heuvel lijken te zijn gebouwd, met 2 slaapkamers ruim genoeg voor ons. ... ​ Roompot Gulpen was voor ons een ideale uitvalsbasis binnen het concept van een kindvriendelijk weekendje in Zuid-Limburg!

De rest lees je op zijn blog.

Kindvriendelijke uitstapjes nabij Roompot Gulpen
We trokken de grens over voor een weekend vol kindvriendelijke uitstapjes nabij Roompot Gulpen, in de natuur van Zuid-Limburg.
www.gaateensvoets.com

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland