koos-foundation-over-ons-header.jpg
Delen:

Vaderdag: Koos Foundation en Stichting Tutu geven twee extra weekendverblijven weg

Goes, zaterdag 18 juni 2023

De Koos Foundation van Roompot en Stichting Tutu schenken deze week twee extra verblijven weg aan gezinnen voor wie Vaderdag helemaal niet zo leuk is. Beide stichtingen geven daarbij extra aandacht aan kinderen die hun vader zijn verloren, mannen die graag vader hadden willen zijn, vaders die een kind zijn verloren of mensen voor wie de band met hun vader ingewikkeld is. De Koos Foundation van Roompot schenkt jaarlijks 250 kinderen en hun gezin een leuke vakantie.

Op Vaderdag verwennen kinderen hun vaders met een ontbijt op bed of een schitterend knutselproject. Helaas is Vaderdag voor sommige mensen helemaal niet zo leuk: kinderen die hun vader zijn verloren, mannen die graag vader hadden willen zijn, vaders die een kind zijn verloren of mensen voor wie de band met hun vader ingewikkeld is.

Stichting Tutu en de Koos Foundation van Roompot denken vandaag speciaal aan hen. Stichting Tutu zal twee extra verblijven op Roompot-vakantiepark Weerterbergen wegschenken.

De Koos Foundation – een initiatief van Roompot – zet zich sinds 2016 in voor het geluk en zorgeloos plezier van kinderen. Dit doen Roompot onder andere door kinderen door het hele land te verrassen met cadeautjes en bezoekjes van mascotte Koos. Ook stelt het vakantiehuizen beschikbaar voor gezinnen die het moeilijk hebben, zodat zij toch kunnen genieten van een zorgeloos weekendje of midweekje weg.

Over de Koos Foundation

Samen genieten zonder zorgen, dat is waar de Koos Foundation voor staat. De foundation is in 2016 opgericht door Roompot om gezinnen die het moeilijk hebben toch een leuke vakantie te bezorgen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie die zich op meerdere manieren inzet om het geluk van kinderen tussen de 0 en 12 jaar te vergroten.

In mei 2017 opende Roompot het eerste Koos Foundationhuis op Vakantiepark Weerterbergen. Het tweede huis is in september 2018 geopend op Vakantiepark Hunzedal. Met de komst van dit tweede vakantiehuis, geheel ontworpen door leerlingen van groep 8 van bassischool de Kirreweie, kunnen er nu jaarlijks meer dan 250 gezinnen genieten van een geheel verzorgd verblijf.

Samen met diverse partners, zoals Stichting TuTu, zorgt de Koos Foundation ervoor dat het de gezinnen aan niets ontbreekt tijdens hun vakantie. Ze mogen gratis gebruik van maken van diverse faciliteiten en activiteiten op de vakantieparken. Zo worden ze volledig ondergedompeld in de wereld van Koos en kunnen ze genieten van alle voordelen die de verschillende vakantieparken te bieden hebben. Echt even samen genieten zonder zorgen!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen