Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Logeren in een luxe watervilla aan het Veerse meer

Logeren in een luxe watervilla aan het Veerse meer

Een reisverslag van The Citizen

De redactie van het online magazine The Citizen verbleef recent op Roompot Résidence De Veerse Wende en schreef hierover een interessant reisverslag met enkele restauranttips in Zeeland.

De eerste zinnen maken wellicht al duidelijk wat zij ervan vond:

Ben je ook zo’n fan van Zeeland en verblijf je graag in een luxe accommodatie? Dan zijn de watervilla’s Veerse Wende aan het Veerse meer vast iets voor jou!

​Deze watervilla’s liggen direct aan het water met zicht op de kleine haven en natuurlijk het Veerse meer. Door de reusachtige raampartij en deze spectaculaire view krijg je direct bij binnenkomst het ultieme vakantiegevoel." 

 

Het hele artikel lees je op de volgende pagina:

Logeren in een luxe watervilla aan het Veerse meer - THE CITIZEN
Ben je ook zo’n fan van Zeeland en verblijf je graag in een luxe accommodatie? Dan zijn de watervilla’s Veerse Wende aan het Veerse meer vast iets voor jou! Deze watervilla’s liggen direct aan het water met zicht op de kleine haven en natuurlijk het Veerse meer. Door de reusachtige raampartij en deze spectaculaire view...
THE CITIZEN

 

Blog

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland