Schermafbeelding 2023-12-21 om 14.29.49.png
Delen:

Medewerkers Roompot en Landal GreenParks organiseerden inzamelingsacties voor de feestdagen

Goes, vrijdag 22 december - Bij Roompot en Landal GreenParks staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Iets terugdoen voor de samenleving valt daar ook onder, zeker tijdens de feestdagen. Op de kantoren van de vakantieaanbieder in Nederland worden tijdens deze periode inzamelingsacties gehouden met de organisaties de Voedselbanken (in Goes), ‘Sintvoorieder1’ (Den Haag en Zwolle), op het kantoor in Trier (Duitsland) werkt men samen met ‘Kitz’.

Bij Voedselbank De Bevelanden verstrekken vrijwilligers voedsel aan 225 huishoudens op Noord- en Zuid-Beveland. Kantoor Goes verraste de Voedselbank al twee keer met zes kratten met voedsel, acht kratten met verzorgingsproducten en twaalf kratten met speelgoed, boeken, puzzels en knuffels. De inzamelingsactie in Goes loopt nog door tot begin januari.

Stichting Sintvoorieder1 ontzorgt gezinnen in armoede op met cadeautjes voor de kinderen op pakjesavond. Vanuit de kantoren in Den Haag en Zwolle werden dit jaar vier zakken, volledig met cadeautjes gevuld, aangeboden. Mede dankzij deze bijdragen kwam het resultaat van de actie dit jaar uit op 30.000 blije kinderen!

De medewerkers op kantoor Trier en op de vakantieparken in Duitsland sloegen de handen ineen voor een inzamelingsactie voor het kindertumorencentrum KiTZ in Heidelberg. Met de opbrengst konden zes speciale pluche poppen worden aangeschaft, waarmee de patiëntjes op eenvoudige wijze uitleg krijgen over hun ziekte. De inzamelingactie leverde ook 285 euro aan vouchers op, die gezinnen kunnen gebruiken om bijvoorbeeld drogisterijspulletjes kopen, wanneer ze – na een soms snelle opname – ​ in het centrum moeten verblijven.

Over Roompot

Roompot is een toonaangevende aanbieder van vakanties en accommodaties in Europa. Met meer dan 200 unieke vakantiebestemmingen biedt Roompot voor elk wat wils: van rust en ruimte tot gezelligheid en activiteiten, van zee en strand tot bos en heuvels, van beach houses en vakantiehuizen tot designvilla's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer.

Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

Roompot staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Al ruim 50 jaar verzorgt de vakantieaanbieder onvergetelijke vakanties voor jong en oud.

Meer informatie op news.roompot.com

 

 

 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen