RPVV_Eksel_16.jpg
Delen:

Nieuwe hoofdgebouw Roompot Park Eksel krijgt vorm

Hechtel-Eksel, dinsdag 14 maart 2023 - Het nieuwe centrumgebouw van Roompot Park Eksel krijgt stilaan vorm. De basisstructuur van het hoofdgebouw van het duurzaamste park van België is af. Roompot verwacht de voorzieningen voor de zomer in gebruik te kunnen nemen.

Roompot Park Eksel krijgt een nieuw hoofdgebouw. Op de plek waar het vroegere 't Exelshof stond, bouwt Roompot een nieuwe duurzame plek waar straks de receptie, een binnenspeeltuin, horeca, fietsverhuur en de minimarkt onderdak krijgen.

Duurzaam

Roompot Park Eksel is CO2-negatief en hiermee het duurzaamste vakantieresort van het land. Ook het centrumgebouw wordt volgens die filosofie gebouwd. De structuur is van duurzame massieve panelen kruislaaghout of CLT (cross laminated timber) en volledig van het gas af. 150 zonnepanelen zullen de elektrische voorzieningen en laadpalen op het park van de nodige stroom voorzien, terwijl wadi’s het regenwater opvangen.

Oplaadpunt voor elektrische fietsen

Het centrumgebouw krijgt een ruim terras waar gasten een voorbijrijdende fietsers van een heerlijke kop koffie kunnen genieten en hun elektrische fiets even kunnen laden.

De massieve schuiframen zorgen ervoor dat gasten ook binnen van het mooiste zicht genieten en hun kinderen in de waterspeeltuin in het oog kunnen houden.

Lokale trekpleister

Dankzij de nabijheid van fiets- en wandelparcours en de 2 padelbanen op het open resort rekent Roompot erop dat het café een lokale bestemming voor velen zal worden.

Het nieuwe centrumgebouw zal voor de zomer de deuren openen.

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

 


Renders in hoge resolutie


 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen