Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Nieuwe lodges op vakantiepark Schaijk - What's on mama's mind test ze uit

Nieuwe lodges op vakantiepark Schaijk - What's on mama's mind test ze uit

What’s on mama’s mind is geen typische mamablog, maar dé site waar je alle must-haves, must-reads en must-do’s voor moms & kids vindt.

Midden juni '22 verbleef Kim van What’s on mama’s mind op Vakantiepark Schaijk. Zij was een van de eerste gasten die de nieuwe Forest Cabin Welness kon uittesten. Op haar blog schrijft ze:

In Schaijk, Noord-Brabant ligt het Roompot Vakantiepark Schaijk. Een prachtig park in een bosrijke omgeving. Mooie houtenhuisjes op een park met een goed restaurant, een speeltuin, inclusief waterspeeltuintje en een springkussen. Wij verbleven in een van de nieuwste huisjes op het park en die zijn zeker de moeite waard om in te verblijven.

De rest van haar review lees je op mamas-mind.nl

Roompot Vakantiepark Schaijk - Mama's mind
In Schaijk, Noord-Brabant ligt het Roompot Vakantiepark Schaijk. Een prachtig park in een bosrijke omgeving. Mooie houtenhuisjes op een park
Mama's mind

 

 

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland