Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Nieuwe Park De Heihorsten ontvangt morgen eerste Roompot gasten

Nieuwe Park De Heihorsten ontvangt morgen eerste Roompot gasten

 

  • Midden in de prachtige natuur van Zuidoost-Brabant
  • Comfortabele vakantiewoningen met een knipoog naar de historische architectuur in de regio
  • Open vanaf 25 juni

 

Goes, donderdag 24 juni 2021 – Morgen opent het nieuwe park De Heihorsten zijn deuren en ontvangt het zijn eerste Roompot gasten. De vakantiewoningen zijn volgens de historische hoevestijl gebouwd en bieden de gasten alle comfort. Een erg mooie uitvalsbasis voor wie de prachtige natuur van Zuidoost-Brabant wil ontdekken.

Net iets meer dan een jaar geleden kondigde Roompot de komst van een nieuw park in Someren aan. Morgen opent het park de spreekwoordelijke deuren en ontvangt het de eerste Roompot gasten in het waardevolle natuurgebied dat rijk is aan onafzienbare heidevelden, talloze vennen en uitgestrekte bossen. De Heihorsten is populair onder de grazers, maar ook onder de moeras- en watervogels. En Roompots gasten …

Heerlijk vakantiegevoel met een snuifje traditie

Of men nu houdt van natuur of cultuur, van traditioneel of modern, op De Heihorsten komt het allemaal bij elkaar. De comfortabele vakantiewoningen mogen dan een historische bouwstijl hebben, de eigen rietgedekte hoeve is wel voorzien van alle gemakken van nu. Inclusief boxspringbedden en een ruim terras en bij de wellnessvilla’s zelfs een stoomdouche en traditionele sauna.

Het beste van stad en land

De 19 vakantiewoningen van het park De Heihorsten liggen midden in de prachtige natuur. 's Ochtends zullen de gasten op het terras met verse broodjes van de parkwinkel willen ontbijten en bedenken welk avontuur ze die dag aangaan. Wandelen in de aangrenzende natuurgebieden van de Strabrechtse of Somerense Heide of de omgeving van het park per fiets ontdekken? Het begint al direct buiten het park waar zij paard kunnen rijden bij de naastgelegen manege of een balletje kunnen slaan op de golfbaan om de hoek.

In het nabijgelegen gezellige plaatsje Someren is het heerlijk toeven voor een hapje en een drankje. Zijn gasten op zoek naar meer stadsvermaak? Dan zal een stadsbezoek aan het Limburgse Weert of shoppen in Roermond op de planning staan. En ook voor een dagje cultuur snuiven in designhoofdstad Eindhoven is De Heihorsten een ideale uitvalsbasis.


 

Beelden in hoge resolutie:


 

 

Nieuws

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland