Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Nieuwe Roompot park in Gulpen: "Wat een uitzicht"

Nieuwe Roompot park in Gulpen: "Wat een uitzicht"

[BLOG]

Marguerita van de blog Marstyle.nl trok recent voor enkele dagen naar het nieuwe Roompot park in het Limburgse Gulpen. ​

Haar blogpost hierover introduceert ze met de woorden "Heuvelachtig Zuid-Limburg is een geweldige vakantiebestemming, er is hier van alles te doen voor elke leeftijdscategorie. Roompot opende hier het prachtige duurzame vakantiepark Qurios Gulpen, in het dorpje Euverem (naast Gulpen) met vakantiehuizen die opgaan in het landschap. Zo zijn er veel verblijven in de heuvel verstopt, maar wij waren uitgenodigd om te slapen in een Hilltop Lodge bovenaan de berg. Wat een uitzicht!"

 

Roompot review: verblijf duurzaam Qurios Gulpen in een Hilltop Lodge
Nieuw vakantiepark sinds september 2021: Roompot Qurios Gulpen. Lees onze ervaring in dit duurzame park, we sliepen in een Hilltop Lodge.
Marstyle

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland