Julianadorp 2.jpg
Delen:

Ook Strandhuisjes Julianadorp door Roompot verhuurd vanaf 2021

  • 90 strandhuisjes op het strand
  • Verhuur door Roompot vanaf 2021
  • 3de aankondiging deze week

Goes, maandag 17 februari 2020 – Roompot bevestigt dé absolute kustspeler te zijn in de verhuur van vakantieverblijven. Na de aankondiging van vorige maandag dat de 74 Beach Villa’s van Hoek van Holland op 1 januari 2021 richting Roompot verhuizen, komen ook 90 strandhuizen in Julianadorp die dag het aanbod versterken van Nederlands grootste aanbieder van vakantiehuizen.

Heerlijke genieten in een prachtige omgeving

In het bovenste puntje van Noord-Holland, op 1 km van Roompot Resort Duynzicht in Julianadorp, vindt men 90 strandhuisjes die van eind maart tot begin oktober de vakantiebasis vormen voor gezinnen, rustzoekers en natuurliefhebbers. Wie van mooie wandelingen en fietstochten houdt, geniet ontzettend van de kleurrijke bloemenvelden, de uitgestrekte Noordduinen en het natuurgebied de Helderse Duinen en komt dan ook graag met vakantie naar Julianadorp. Men kan er bovendien bijzondere planten en vogels spotten. Ook de door de zee omringde Den Helder is met haar vele terrassen, winkels en musea een echte aanrader, wanneer de kinderen voldoende zandkastelen hebben gebouwd of in de zee hebben gezwommen.

Ideaal voor een gezin

De 90 vrijstaande strandhuisjes bevinden zich rechtstreeks op het strand en kunnen elk vier tot zes gasten ontvangen. Elk strandhuis telt twee slaapkamers op twee verdiepingen. In de woonkamer is de bedbank ook geschikt voor 2 kinderen, waardoor een gezin er zich zo thuis en welkom voelt. De totale oppervlakte van elk strandhuis is 45 m2.

Comfort met zicht op zee

Aan comfort ontbreekt het er alvast niet. De strandhuizen hebben elk een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet, en een uitgeruste open keuken met inductiekookplaat, magnetron en koffiezetapparaat. Verder voorziet Roompot er wifi, een flatscreen-tv in de zithoek en een mooi terras met meubilair, zodat men met een heerlijk glas wijn van de ondergaande zon kan genieten. Elk strandhuis biedt namelijk zicht op zee, zodat de kinderen ook rechtstreeks van de ontbijttafel naar het strand kunnen.

Perfecte aanvulling bij Resort Duynzicht

De 90 strandhuisjes bevinden zich op 1 km van het Resort Duynzicht waar Roompot luxevilla’s voor 6 personen aanbiedt. Omdat beide verblijfstypes een andere doelgroep aanspreken, vullen ze elkaar prima aan in het aanbod. Zo hebben de luxevilla’s van Duynzicht elk een sauna en een privétuin waarin gasten languit kunnen genieten. Bij de strandhuisjes ligt de nadruk vooral op de beleving van op het strand te kunnen slapen en vertoeven.

Vanaf 1 januari bij Roompot

De 90 strandhuizen komen op 1 januari 2021 het portfolio van Roompot versterken, die hiermee nogmaals bevestigt de absolute kust- en waterspeler te zijn.

Maandag kondigde Nederlands grootste en Europa’s tweede aanbieder van vakantiewoningen aan dat de 74 Beach Villa’s van Hoek van Holland op 1 januari van volgend jaar richting Roompot komen. Daags erna volgde de aankondiging dat het in het voorjaar van 2021 Park Wijdenes met 71 lodges in Noord-Holland zal openen.

De 90 strandhuizen in Julianadorp zijn eigendom van particuliere eigenaren die hun vakantiewoning vanaf volgend jaar via Roompot zullen verhuren. Tot eind dit jaar gebeurt dit door Landal. Het beheer ervan was al in handen van Roompot.


 


 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen