Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Op workation naar Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Op workation naar Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Een workation kan een heerlijke break zijn van je normale, werkende leven. Doordat je in een heel andere omgeving verblijft kom je even uit je dagelijkse sleur, en doe je op de momenten waarop je niet werkt even iets heel anders dan normaal. 

Lyndsey van Lifestylelog deed een workation in een Tiny House op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Haar ervaring lees je op haar blog.

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad | Lifestylelog
Werken vanaf een vakantiepark? Een tiny house op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad blijkt prima geschikt te zijn voor een workation.
Lifestylelog

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland