Vakantiepark Pagedal (135).png

Outdoor adventure- en vakantiepark Pagedal vervoegt Roompot aanbod

Roompot antwoordt onmiddellijk op stijgende vraag naar binnenlandse vakanties

 • Vraag naar binnenlandse vakanties stijgt met meer dan 20%
 • Roompot breidt aanbod in eigen land onmiddellijk uit met komst van park Pagedal
 • Volgend jaar minstens 6 parken nieuw in het aanbod

Goes, vrijdag 26 juni 2020 – De reisbeperkingen naar het buitenland en het mooie weer in Nederland motiveren vakantiegangers om deze zomer in eigen land met vakantie te gaan. Met meer dan 100 Nederlandse parken in zijn aanbod, breidt Roompot de mogelijkheden voor zijn 3 miljoen gasten nog verder uit. Outdoor adventure- en vakantiepark Pagedal biedt gezinnen een heerlijke vakantie met een ongeziene keuze aan outdoor activiteiten.

Meer dan ooit zullen Nederlanders dit jaar in eigen land met vakantie gaan. De reisbeperkingen naar het buitenland en het mooie weer dat we de laatste zomers en dit voorjaar kenden, motiveren heel wat landgenoten om dit jaar wat dichterbij met vakantie te gaan. Zo ziet Roompot die vraag met meer dan 20% toenemen.

Meer dan 100 parken in Nederland

Het aanbod in Nederland van Roompot telt meer dan 100 vakantieparken en resorts, zo’n 15 campings en 5 hotels. Het is hiermee de grootste aanbieder in Nederland.

De voorbije jaren zag Roompot zijn bezettingsgraad tijdens de zomermaanden stijgen naar meer dan 99%. Het verwacht dat het dit jaar uiteraard niet anders zal zijn, zeker als ook de buitenlandse gasten naar Nederland met vakantie zullen willen. ​ 

Nieuw park in aanbod: Pagedal

Om de stijgende vraag van landgenoten te beantwoorden breidt Roompot vandaag zijn aanbod uit met de komst van het park Pagedal, dat op de mooie, rustgevende en groene grens van Groningen en Drenthe is gelegen. Dit is het derde park voor Roompot in Groningen.

Het vakantiepark telt 186 vakantiewoningen, - appartementen en een camping, en biedt hiermee een zee aan ruimte voor zo’n 900 vakantiegangers, die hun vakantie vanaf nu op de website van Roompot kunnen boeken. 

Outdoor Adventurepark

Pagedal is veel meer dan een traditioneel vakantiepark in de mooie groene natuur. Het biedt aan alle leeftijden een mooi pakket aan activiteiten aan op het circa 20 ha. grote park. 

De Roompot gasten die met deze zomerse temperaturen wat verfrissing opzoeken, zullen ontzettend genieten van de zwemvijver en het strand of de kinderen willen laten spelen in het recent vernieuwde binnenzwembad met opblaasbaar klimparcours dat voor uren plezier garant staat. ​ 

Wie de voeten liever drooghoudt, maar het rustgevende gevoel van water weet te appreciëren, kan met een kano op het recreatiemeer varen of vissen aan de prachtige vijver net naast het park.

Op het programma van de gasten komt ongetwijfeld ook een mooie fiets- of wandeltocht. Pagedal ligt aan de rand van Stadskanaal. De prachtige omgeving met zijn leuke dorpjes en bosrijke gebieden leent zich uitstekend voor een mooie tocht.

Maar wat gezinnen echt zal verrassen op Pagedal is vooral het Adventurepark, waar men de hele dag activiteiten organiseert, zoals “crazy karten”, kampvuuravonden en lasergame bij schemering. Buiten de georganiseerde activiteiten om kunnen de parkgasten het adventurepark ook op eigen houtje verkennen en er een fantastische tijd beleven, door over de survivalbaan te rennen, een eigen hut in het bos te bouwen of gewoon op de schommel te slingeren. 

Daarnaast telt het park nog een uitgebreide recreatiezone waar ouders van de rust kunnen genieten en kinderen van het water genieten, zandkastelen bouwen of kunstjes doen op het luchtkussen. ​ 

 

Andere activiteiten in de buurt

Gasten die de omgeving willen ontdekken en ook wat voor de kinderen willen doen, kunnen op Landgoed Tennax de wereld van de dinosauriërs binnenstappen of urenlang waterplezier beleven op Waterpark DX Adventurepark, het grootste waterpark in Nederland met een aquapark en een spectaculaire waterschans.

Erg enthousiast over de samenwerking

Bij Roompot is men alvast erg enthousiast over de samenwerking. Roompot CEO Jurgen van Cutsem zegt hierover: “We zijn bijzonder blij met deze nieuwe en langdurige samenwerking met de eigenaren van Pagedal. Het park biedt een zee aan mogelijkheden voor onze gasten en vult ons ruime aanbod perfect aan. Op die manier kunnen we onze gasten wat nieuws blijven aanbieden en nieuwe gasten aantrekken.” 

Ook bij Pagedal is men erg blij met de samenwerking. We hebben deze samenwerking in geen tijd met Roompot kunnen opzetten. Hun digitale slagkracht en aantrekkingskracht voor heel wat gasten vormt een perfecte combinatie met de talloze mogelijkheden die we gasten op het park kunnen aanbieden en hen zo een mooie vakantie kunnen beloven.”

Ook minstens 6 parken nieuw in het Roompot aanbod in 2021

De voorbije jaren tilde Nederlands grootste aanbieder van vakantiewoningen zijn bestaande parken naar een hoger niveau en investeerde het fors in de uitbreiding van zijn aanbod. De trend om dichterbij met vakantie te gaan was de voorbije jaren al erg duidelijk en werd door de reisbeperkingen door het coronavirus versterkt. Roompot is hierdoor in volle expansiemodus. Naast de onmiddellijke introductie van park Pagedal in zijn aanbod, verwelkomt Roompot binnen enkele maanden minstens 6 nieuwe parken in zijn aanbod.

Zo stappen 3 prachtige vakantieparken van Landal richting Roompot over: de 74 Beach Villa’s op Hoek van Holland, Duinresort Dunimar en de 90 strandhuisjes in het Noord-Hollandse Julianadorp. Verder is men volop bezig met de (voorbereiding van de) bouw van ​ het nieuwe VeerseKreek aan het Veerse Meer, een nieuw ecologisch park aan het Markermeer in Wijdenes en een nieuw park in het Noord-Brabantse Someren, die allemaal in 2021 hun eerste Roompot gasten zullen ontvangen.

Het park Pagedal is vanaf vandaag boekbaar op de website van Roompot.


 

Beelden in hoge resolutie


 

 

 • Dagelijks bereikbaar

 • Flexibel betalen

 • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Klarna
 • Bancontact

Volg ons op deze kanalen