Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

René Verhagen wordt Director of Operations bij Roompot

René Verhagen wordt Director of Operations bij Roompot

 

  • Nieuwe Director of Operations bij Roompot Group
  • René Verhagen gaat er aan de slag vanaf 6 januari
  • Heeft meer dan 25 jaar ervaring in leisure en entertainment (Dorint Hotels & Resorts, Accor Group en CinemaxX)

Goes, vrijdag 13 december 2019 – René Verhagen [52] komt als Director of Operations de directie van Roompot Group versterken. Hij vervulde de afgelopen 3,5 jaar een gelijkaardige rol bij het Duitse CinemaxX en bouwde daarvoor 25 jaar ervaring op in de hotelsector.

In lijn met de sterke groei en de internationale ambities die Roompot Group heeft, verwelkomt de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en Europa’s nummer twee een nieuwe Director of Operations die de coördinatie en gerichte aanpak van Roompot’s operaties zal leiden.

René Verhagen zal deze functie vanaf 6 januari opnemen. Hiervoor was hij werkzaam als Director of Operations bij het Duitse CinemaxX dat 31 bioscoopcomplexen uitbaat en bouwde in zijn rijkgevulde carrière meer dan 25 jaar ervaring op in de hotelsector, waaronder bij Dorint Hotels & Resorts, en Accor Group en Aldiana.

“Ik ben CinemaxX dankbaar voor de kansen die ik er kreeg en trots op wat ik er de afgelopen 3,5 jaar kon realiseren.  Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk. Roompot heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en tot nummer 2 in Europa. Ik ben erg blij dat ik via deze positie mee kan bouwen aan de nationale en internationale groei van Roompot en de positieve evolutie van de tevredenheid van gasten nog mee zal kunnen versterken met mijn team.”
René Verhagen - Director of Operations (Roompot Group)
René Verhagen - Director of Operations (Roompot Group)

 

 

Nieuws

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland