Roompot - Resort Duynzicht - 1.jpg
Delen:

Resort Duynzicht en Roompot verlengen hun samenwerking

 

  • Resort Duynzicht en Roompot gaan ook de komende jaren samen verder
  • 32 luxe strandvilla’s al 5 jaar verhuurd door Roompot
  • Alle luxevilla’s zijn recent gerestyled

 

Goes, maandag 6 april 2020 – Resort Duynzicht en Roompot gaan ook de komende jaren met elkaar in zee. Beiden betekenen zo’n grote meerwaarde voor elkaar dat ze de verlenging van hun samenwerking in volle coronacrisis bevestigden. Het resort Duynzicht is gelegen in de Nederlandse badplaats Julianadorp in de kop van Noord-Holland.

Resort Duynzicht, dat tot 2016 werd verhuurd door het Nederlandse Hogenboom Vakanties, gaat ook de komende jaren in zee met Roompot. De grootste aanbieder van vakantieaccommodaties in Nederland verhuurt de 32 luxe strandvilla’s al ruim 4 jaar voor de eigenaren van het resort en zal dat ook na 2021 blijven doen. ​ 

 

Prachtige omgeving

In het bovenste puntje van Noord-Holland, op nog geen 10 minuten wandelen van strand en zee, vindt men de luxe strandvilla’s van Resort Duynzicht. Hier begint de dag van Roompots gasten in alle rust met een ontbijtje in de tuin van de villa, waarna ze er wellicht op uittrekken om de prachtige omgeving te ontdekken. Wie een vakantie op Resort Duynzicht via de website van Roompot boekt, doet dat om volop te kunnen genieten van de luxe strandvilla’s, maar ook voor de mooie wandelingen en fietstochten, onder andere langs de kleurrijke bloemenvelden, door de uitgestrekte Noordduinen en het natuurgebied de Helderse Duinen. Tussen de duintoppen, bossen en duinvalleien komt men helemaal tot rust.

Ook de kinderen beleven er een geweldige tijd op het strand. De nabijgelegen stranden Strandslag Zandloper en Strandslag Julianadorp hebben namelijk een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

 

Prachtige luxe strandvilla’s

Al jarenlang is het resort erg gewild bij de vakantievierder die van de zee en de natuur eromheen houdt. Onder de Roompot vlag kregen alle 32 luxe strandvilla’s in 2018 en 2019 een grondige opknapbeurt waardoor de gasten nu nog meer van de 6-persoonswoningen genieten. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de tevredenheid van gasten bijzonder hoog ligt voor dit resort. De vrijstaande luxevilla’s van ruim 95m2 met rieten kap bieden allemaal 3 slaapkamers met boxspringbedden en twee badkamers en een met sauna. Sommige villa’s hebben ook nog een bubbelbad in de tuin. De keuken beschikt onder andere over een grote koelkast met vriesvak, een combimagnetron, vaatwasser, kookplaat en een koffiezetapparaat.

 

Sterk partnership tussen de eigenaren en Roompot

De verbondenheid tussen de eigenaren van de strandvilla’s van Resort Duynzicht en de absolute kustspeler, Roompot, is groot. In die mate dat beiden hun samenwerking in volle coronacrisis verlengden.

Roompot ceo, Jurgen van Cutsem, is erg enthousiast over de verlengde samenwerking: “Resort Duynzicht is een prachtig park dat perfect in ons aanbod past en volledig aansluit met ons gevarieerd kustaanbod in Noord-Holland. Onze gasten zijn er terecht erg positief over. We kijken uit naar het moment waarop onze gasten er terug volop genieten en er zich thuis mogen voelen.” 
Paul Grimmelikhuizen, die de eigenaren van de luxe strandvilla’s vertegenwoordigt zegt hierover: “Wij zijn trots op ons mooie park, dat prachtig en praktisch gelegen is op een van de zonnigste plekjes van ons land. Roompot ervaren wij al jaren als een professionele partner. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat onze gasten een mooie vakantie beleven, tevreden naar huis gaan en ..…. heel graag weer terugkomen”.

 


 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen