Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roel Hermens wordt Chief Technology Officer bij Roompot

Roel Hermens wordt Chief Technology Officer bij Roompot

  • Nieuwe directiefunctie bij Roompot
  • Roel Hermens start op 1 februari
  • Voorheen bij Bol.com, Staples Europe en Beerwulf

Goes, vrijdag 8 januari 2021 – Roel Hermens [39] start op 1 februari 2021 als CTO bij Roompot. Vanuit deze nieuwe directiefunctie zal hij de gekende digitale slagkracht van Roompot via data en technologie verder versterken.

In lijn met de sterke groei en de internationale ambities die Roompot heeft, verwelkomt de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en Europa’s nummer twee Roel Hermens als Chief Technology Officer.

Roel Hermens zal vanuit die nieuwe directiefunctie de gekende digitale slagkracht van Roompot verder komen vergroten met zijn ruime ervaring in data en technologie. De voorbije elf jaar legde hij een indrukwekkend internationaal IT-parcours af bij Bol.com, Staples Europe en de laatste vier jaar bij Beerwulf, die hij mee oprichtte. De nieuwe CTO start op 1 februari bij Roompot.

Roel Hermens zegt hierover: “Ik ben Beerwulf en Heineken erg dankbaar voor de kansen die ik er kreeg en trots op wat ik er de voorbije 4 jaar kon realiseren met een geweldig team. Ik kijk nu uit naar deze nieuwe uitdaging bij Roompot. Het heeft de voorbije jaren een absolute voorsprong in zijn branche genomen. Ik kijk er erg naar uit om de nationale en internationale groei en evolutie van gasttevredenheid van Roompot met data en technologie verder mee te kunnen versterken.”


​Beeld in hoge resolutie

Roel Hermens
Roel Hermens

 

Nieuws

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland