koos en bollo - main image - hires.jpg
Delen:

Roompot en Landal GreenParks integreren kantoororganisaties

Eén toekomstbestendige organisatiestructuur

Goes, 23 januari 2024 - Medewerkers van de kantoren van Roompot en Landal GreenParks in Goes, Den Haag, Zwolle en Uithoorn zijn vandaag geïnformeerd over de nieuwe structuur van de kantoororganisatie in Nederland. Na de samenvoeging van beide bedrijven zijn stappen gezet om te komen tot een gezamenlijke organisatie vanuit de gedachte dat de dienstverlening aan gasten en eigenaren in ruim 300 parken het best vanuit één kantoororganisatie kan worden gerealiseerd. ​

Om nog slagvaardiger te worden en voorbereid te zijn op internationale groei, is een passende kantoorstructuur noodzakelijk met een schaalbare organisatie, uniforme systemen, processen en werkwijzen.

Met de nieuwe, toekomstgerichte structuur in Goes, Den Haag, Zwolle en Uithoorn ontstaan er nieuwe functies, sommige wijzigen en andere verdwijnen. De meeste medewerkers krijgen dezelfde of een andere passende rol aangeboden. Door het ineenvlechten van twee organisaties zijn sommige functies dubbel ingevuld. Hierdoor moet helaas ook afscheid van medewerkers worden genomen. Landal GreenParks en Roompot benadrukken dat dit een natuurlijk gevolg is van het ineenvlechten van de beide bedrijven.

Met de twee ondernemingsraden in Nederland is een sociaal plan afgesproken hoe medewerkers kunnen worden bijgestaan wanneer hun baan ophoudt te bestaan.

Het streven is om zo snel mogelijk naar de gezamenlijke kantoorstructuur in Nederland te evolueren, tegelijk vraagt het selectie- en benoemingsproces grote zorgvuldigheid.

Over Roompot en Landal GreenParks

Roompot en Landal GreenParks zijn samen toonaangevend in veelzijdige vakanties en accommodaties in Europa. De vakantieaanbieder biedt gasten onvergetelijke vakantie-ervaringen in 32.000 zeer gevarieerde accommodaties op 300 prachtige vakantielocaties in elf landen. De Europese marktleider heeft voor zijn gasten een grote diversiteit in bestemmingen, type accommodaties en vakantiemogelijkheden, voor elke voorkeur en budget, van beach houses tot designvilla's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. Hiermee hebben de jaarlijks vijf miljoen gasten ongekend veel vakantie-opties, in alle seizoenen. ​


 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor nadere informatie:

Jeannette ten Kate-Winter, Corporate PR Manager, telefoon 06 - 53 89 24 45

E-mail: jeannette.winter@landal.org

Meer informatie, beeldmateriaal en persberichten zijn te vinden op news.roompot.com en ​ newsroom.landal.com

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen