MicrosoftTeams-image (93).png
Delen:

Roompot en Landal GreenParks samen actief tijdens 22e Landelijke Opschoondag

Motto: Houd Nederland schoon en word weer verliefd op de natuur

Goes en Den Haag, 26 maart 2024 — Nederland heeft tijdens 22e editie van de Landelijke Opschoondag weer een grote voorjaarsschoonmaak gehad. De ‘Supporters van Schoon’ hebben met elkaar bijna 3.000 acties en gebieden op de kaart gezet. Zo ook vakantieaanbieders Roompot en Landal GreenParks die al meerdere jaren actief zijn bij zwerfafvalacties en een gezamenlijke inspanning leverden met collega’s op een aantal vakantieparken, waarbij ook huiseigenaren, gasten en omwonenden zich inzetten voor een schonere natuur. Kantoormedewerkers van beide vakantieaanbieders deden mee door de omgeving van hun kantoren op te schonen: Roompot in Goes en Uithoorn en Landal in Zwolle en Den Haag.

Van bosparken tot kustlocaties

Op de parken zijn schoonmaakmaterialen aanwezig en voor de kinderen is er een activiteitenaanbod, dat onderdeel is van het Fun & Entertainment programma op de parken.

Vanaf bosparken tot kustlocaties zijn gasten en omwonenden aan de slag gegaan rondom de volgende parken: Roompot Beach Resort (Kamperland), Roompot Bloemendaal aan Zee (Overveen), Roompot Egmond aan Zee, Roompot Gulpen, Roompot Lakeside Resort Brielle, Roompot Vakantiepark Weerterbergen (Weert), Roompot Zeebad (Breskens) en Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad, Landal Het Vennenbos (Hapert), Landal Landgoed t Loo (Oldebroek), Landal Miggelenberg (Hoenderloo), Landal Rabbit Hill (Uddel), Landal Strand Resort Ouddorp Duin (Ouddorp), Landal Stroombroek (Braamt) en Landal Twenhaarsveld (Holten).

“Met liefde trokken vele collega’s, gasten en diverse samenwerkingspartners de zorg voor natuur naar zichzelf toe,” aldus Jacqueline Baaijens-Bijman, Head of ESG (Environment, Social and Governance) van Roompot Landal GreenParks. “We hechten veel waarde aan duurzaamheid. Hoe duurzamer onze parken, hoe meer onze gasten genieten van een welverdiende vakantie, zonder onnodige belasting van het milieu.”

Activiteiten

Ieder park gaf daarbij een unieke invulling aan de opschoonactiviteiten. Zo verstopten de collega’s van Landal Het Vennenbos twee gouden eieren voor de deelnemers van de opruimactie. Voor de vinder(s) was er een leuke prijs. Op Landal Rabbit Hill kwam het Plastic Recycle Lab langs. Kinderen konden hier gelijk hun gevonden plastics recyclen. Op Landal Ouddorp Duin werd gezamenlijk met lokale ondernemers afval verzameld en samen met Roompot Duynhille werd na afloop van de actie een Bingo gehouden in strandtheater De Houten Kaap voor de deelnemers aan de Landelijke Opschoondag. Roompot Beach Resort had het hele L&E-programma van die dag omgegooid om alle activiteiten te betrekken op de natuur.

Over Roompot

Roompot is een toonaangevende aanbieder van vakanties en accommodaties in Europa. Met meer dan 200 unieke vakantiebestemmingen biedt Roompot voor elk wat wils: van rust en ruimte tot gezelligheid en activiteiten, van zee en strand tot bos en heuvels, van beach houses en vakantiehuizen tot designvilla's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer.

Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

Roompot staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Al ruim 50 jaar verzorgt de vakantieaanbieder onvergetelijke vakanties voor jong en oud.

Meer informatie op news.roompot.com


Beelden in hoge resolutie


 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen