Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot gaat op zoek naar 35 medewerkers voor park Nieuwvliet-Bad

Roompot gaat op zoek naar 35 medewerkers voor park Nieuwvliet-Bad

  • 35 medewerkers gezocht
  • voornamelijk voor de horeca en het animatieteam
  • zij kunnen binnenkort aan de slag

Goes, maandag 7 september 2020 – Roompot en zijn aannemers zijn aan het laatste hoofdstuk van de realisatie van het nieuwe hoofdgebouw van Beach Resort Nieuwvliet-Bad begonnen. Naast de afwerking die nu gebeurt, staat de rekrutering van 35 medewerkers op de planning voor de komende weken. Begin volgend jaar zal Roompot nog eens naar minstens 25 medewerkers op zoek gaan.

Roompot verwacht in de loop van de maand november het nieuwe grootse centrumgebouw van Beach Resort Nieuwvliet-Bad te kunnen openen. Samen met zijn aannemers en tal van specialisten is men nu volop bezig met de afwerking van het meer dan 4.000 m2 grote gebouw.

20 medewerkers voor de horeca

Nederlands grootste aanbieder van vakantiewoningen zal er zijn gasten verrassen met een spectaculair zwembad en verschillende nieuwe horeca- en animatieconcepten. Hiervoor is het gestart met de rekrutering van 35 medewerkers, waarvan zo’n 20 medewerkers voor de 4 horeca locaties, waaronder een chef-kok en een sous-chef. Ervaring is uiteraard welkom, maar Roompot is vooral op zoek naar medewerkers die het fijn vinden een glimlach op het gezicht van de gasten te toveren en hen een gepersonaliseerde service te bieden.

Sportieve animatoren

Ook naar medewerkers sport & animatie, zeg maar echte entertainers, is Roompot op zoek. Wie ervaring heeft in animatie, het leuk vindt de gasten van Roompot te helpen bij de verhuurbalie van fietsen, steps en skelters of beseft dat je als toezichthouder bij het zwembad een grote verantwoordelijkheid draagt, heeft een belangrijke streep voor op alle kandidaten.

Ook andere functies

Naast de functies in de horeca en bij sport & animatie is Roompot ook gestart met de rekrutering van een General Manager en Operations Manager. Die laatste is de rechterhand van de General Manager. Hoewel verschillende kandidaten zich hiervoor al spontaan hebben gemeld, heeft Roompot de selectieprocedure nog niet afgerond en kunnen kandidaten zich nog aanmelden.

Wie geïnteresseerd is, vindt een overzicht van de vacatures op www.werkenbijroompot.nl/ en kan er ook via die weg gemakkelijk solliciteren.

Begin volgend jaar zal Roompot nog eens op zoek gaan naar minstens 25 medewerkers om het bestaande team aan te vullen en het park voor te bereiden op het zomerseizoen.


 


 

 

 

Nieuws

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland