Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot gasten kunnen nu ook luxe kamperen bij de boer

Roompot gasten kunnen nu ook luxe kamperen bij de boer

Naar bed als het vuur uitgaat. Uit de veren als de haan kraait.

 

  • Luxe overnachten in een comfortabel ingerichte tent
  • Te gast op 27 boerderijen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk
  • In exclusieve samenwerking met BoerenBed

 

Goes, vrijdag 12 maart 2021 – Roompot breidt zijn aanbod uit met 27 nieuwe locaties. Ditmaal geen vakantieparken, maar echte boerderijen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk waar gasten heerlijk in alle luxe en comfort van de sfeer op het platteland kunnen genieten. Roompot gaat hiervoor een exclusieve samenwerking aan met BoerenBed.

Als het coronavirus voor iets goed is geweest, dan is het wel dat men zijn eigen streek is gaan verkennen. Met gesloten winkels en horeca trokken heel wat gezinnen de voorbije maanden in de natuur en ontdekten zij dat je helemaal geen duizenden kilometers hoeft te reizen om mooie zaken te ontdekken. Tijdens die wandelingen werd wel eens vaker geopperd om binnenkort ook in de natuur te kamperen.

Luxe overnachten op de boerderij voor een onvergetelijke familievakantie

Roompot maakt dat vanaf dit jaar mogelijk. Het breidt zijn aanbod van meer dan 180 vakantieparken en 17.000 vakantieaccommodaties uit met 27 wel heel bijzondere locaties bij de boer!

Zeg niet zomaar boerderijen. Het zijn één voor één zorgvuldig geselecteerde kleinschalige locaties die een inspirerende en veilige omgeving voor gezinnen en kinderen bieden. Waar ze naar hartenlust van de boer, de dieren en de natuur kunnen leren, maar vooral het boerenbuitenleven met de rest van de familie kunnen ontdekken.

De 27 boerderijen liggen stuk voor stuk op prachtige locaties. Tijdens het verblijf maken de gasten deel uit van het boerenleven en zal de boer hen alles leren over het leven op de boerderij!  Zij beleven deze bijzondere vakantie met familie of vrienden op een unieke plek zonder poespas.

Naar bed als het vuur uitgaat. Uit de veren als de haan kraait.

De 27 locaties zijn er voor iedereen die houdt van de sfeer op het platteland, maar ook op zoek is naar luxe en kwaliteit. De gasten logeren bij de boer, op het erf, in mooie (kampeer)accommodaties.

Deze vakantie combineert het gevoel van kamperen met het comfort van een echt bed, keuken, douche en toilet. Licht wek je op, niet door op de schakelaar te drukken, maar door de kaarsen en olielampen aan te zetten. En koken gebeurt op een authentieke houtkachel. Wanneer de kids de leuke dag vol prikkels dan nog eens kunnen afsluiten met marshmellows boven het kampvuur, zal de vraag waarschijnlijk zelfs niet worden gesteld waar de tablet ligt en waarom er geen wifi is.

Overnachten zonder elektriciteit

In de tent vinden de gasten alles wat zij nodig hebben tijdens de vakantie op de boerderij: van schaar tot pan en van bestek tot koffiekopjes. Zij hoeven dus niets mee te nemen van huis. De accommodaties zijn tussen de 45 tot 50 m2 groot en ingericht voor maximaal 6 tot 8 personen. Terwijl de ouders het ruime tweepersoonsbed zeker zullen appreciëren, zullen de kinderen onder elkaar uitmaken wie bovenaan in het stapelbed mag en wie onder het wollen dekbed in de sfeervolle BoerenBedstee mag kruipen.

Een koelkist – neen, geen koelkast -, keukenblok met stromend water en een houtkachel zijn ook voorzien, net als een privédouche en -toilet. Wie badend volop van de omgeving wil kunnen genieten, boekt er een hot tub bij.

Bij het arrangement hoort ook een barbecue, de houtkachel, de kaarsen en lampenolie om het ’s avonds extra gezellig te maken. Lokale streekproducten koopt men in het boerderijwinkeltje.

Eerste locaties vanaf vandaag boekbaar

Gasten kunnen een gezellige vakantie vanaf vandaag op www.roompot.nl/boerenbed boeken. De eerste 6 locaties in Nederland staan sinds vandaag op de website. In de komende weken volgen nog 21 locaties in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Al 30 locaties aangekondigd dit jaar

Met dit bericht komt de teller al op 30 nieuwe locaties die Roompot dit jaar aankondigde. In januari maakte Europa’s tweede grootste aanbieder van vakantiewoningen bekend dat het een nieuw park in Zuid-Frankrijk zal openen. Een week later volgde het bericht over het nieuwe vakantieconcept Cuber dat de service van een designhotel met de vrijheid van een vakantiehuis combineert. Op 1 maart kondigde Roompot aan dat het park De Veluwse Hoevegaerde op 1 januari 2022 van Landal naar Roompot overstapt.

In 2020 kondigde Roompot 51 nieuwe parken in evenveel weken aan.


 

Beelden in hoge resolutie


 

 

 

Nieuws Duurzaamheid

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland