Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot Gulpen: een perfecte uitvalsbasis om het bourgondische Zuid-Limburg wat beter te leren kennen

Roompot Gulpen: een perfecte uitvalsbasis om het bourgondische Zuid-Limburg wat beter te leren kennen

Inclusief de duurzame wijnen op de kaart

Jody van Ongewoonlekker.com trok eind juni naar Roompot Gulpen om er het bourgondische Zuid-Limburg beter te leren kennen op het gebied van bier, wijn en gedestilleerde dranken.

In haar blogpost beschrijft zij hoe hard ze heeft genoten van de Hillside Royal 4 vakantiewoning, die ze trouwens ideaal vindt voor bevriende koppels. Verder zegt ze ook over de accommodatie:

"Tof is ook dat het huisje ín de heuvel is gebouwd; je ziet dus vanaf bovenaan bijna niet dat er allemaal huisjes in de heuvel verstopt zitten. Deze groene bouwstijl heeft ook nog een ander voordeel: het houdt in de zomer veel van de warmte van de zon tegen en in de winter houdt het de warmte vast."

Op het park ontdekte Jody de biologische, vegan friendy en lokale wijnen die men er serveert. Haar volledige reisverslag lees je via de volgende link:

Zuid-Limburg ontdekken vanuit het nieuwe Roompot Gulpen
Ben je nog op zoek naar een bijzondere accommodatie in Zuid-Limburg? Boek dan een huisje op het nieuwe Roompot Gulpen park!
OngewoonLekker.com

 

 

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland