Roompot Bospark 't Wolfsven - 05.jpg
Delen:

Roompot investeert dit jaar meer dan 25 miljoen euro in kwaliteitsverbetering en verduurzaming van bestaand aanbod

Een beter product zonder prijsverhoging voor de gast

Nederland, maandag 4 juli 2022 - Roompot investeert dit jaar 25 miljoen euro in de kwaliteit en duurzaamheid van het bestaande vakantieaanbod voor zijn gasten. Die kwaliteits- en duurzaamheidsslag beleven gasten onmiddellijk in de make-over van hun vakantiewoningen en binnen- en buitenfaciliteiten, maar niet in de portemonnee. Van een prijsverhoging is er namelijk geen sprake.

De vakantiebeleving van gasten staat centraal in de strategie van Roompot. Zo investeerde de Nederlandse vakantieaanbieder en exploitant van parken de afgelopen jaren meer dan €300 miljoen in zijn vakantiewoningen en binnen- en buitenfaciliteiten. Ook dit jaar plant Roompot grootse werken waarvan het resultaat onmiddellijk voor de parkbezoekers zichtbaar zal zijn. Roompot trekt dit jaar 25 miljoen euro uit voor de make-over van vakantiewoningen en voorzieningen voor zijn gasten.

Totale make-over of nieuwe vakantiewoningen

Roompot levert geen half werk. Wanneer vakantiewoningen op bestaande parken een make-over krijgen, worden die volledig aangepakt. Een likje verf is niet voldoende. Roompot sluit op de vakantiebeleving en het comfort van gasten geen compromissen. Kan het met een make-over de hoge standaard van de vakantieaanbieder en exploitant niet garanderen, dan vervangt het de vakantiewoning door een nieuwe, moderne en comfortabele vakantieaccommodatie die de wensen van zijn gasten volledig invult of bij voorkeur zelfs overtreft.

Volgens die filosofie werden dit jaar al meer dan 150 woningen door Roompot vernieuwd, waaronder op Bospark ’t Wolfsven (Mierlo, Noord-Brabant), Roompot Park De Peel (Vlierden, Noord-Brabant),Weerterbergen (Weert, Limburg), de Katjeskelder (Oosterhout, Noord-Brabant) en Ferienresort Cochem (Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland).

Na het zomerseizoen plant Roompot opnieuw een grondige kwaliteitsslag te maken waarvan de opmerkelijkste op Weerterbergen (Weert, Limburg), Marinapark Volendam (Volendam, Noord-Holland) en Ferienresort Bad Bentheim (Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland) zullen plaatsvinden.

Nieuwe faciliteiten

Naast de glimlach en het gastheerschap van medewerkers en de fraaie en nette vakantiewoningen zijn de centrumvoorzieningen en faciliteiten op de parken bepalend voor de vakantiebeleving van gasten. Na o.a. de totale make-over van de horeca-, kids-, retail- en verhuurfaciliteiten op De Soeten Haert (Renesse, Zeeland), de Beach Club in Kamperland (Kamperland, Zeeland), de nieuwe kidszone met virtual reality op het Roompot park Klein Vink (Arcen, Limburg) en de metamorfose van het centrumplein met terras, padelbaan, multi sportveld en heel wat andere voorzieningen op Vakantiepark Kijkduin (Kijkduin, Zuid-Holland) werd een volledig vernieuwd centrumgebouw met horeca, retail, Kids Club en Indoor Kids Playground door Roompots gasten in april opgemerkt op Vakantiepark Kijkduin.

Na het zomerseizoen verwacht Roompot ook de centrumvoorzieningen op de parken Roompot Park De Peel (Vlierden, Noord-Brabant), Kustpark Texel (Texel), Klein Vink (Arcen, Limburg), Ferienresort Bad Bentheim (Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland) en Ferienresort Cochem (Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland) te kunnen verfraaien.

Geen kwaliteitsslag zonder verduurzaming

Met concrete duurzame doelstellingen om o.a. zijn CO2-voetafdruk en restafval te halveren tegen 2030 gaat elke make-over van een vakantiewoning en/of faciliteit bij Roompot gepaard met een duurzaamheidscheck en -verbetering.

Daarbij kijkt Roompot naar het gebruik van materialen, isolatie, het terugdringen van energieverbruik en de inzet van energiebronnen die een belangrijke duurzame bijdrage kunnen leveren.

Betere kwaliteit zonder prijsverhoging

De kwaliteitsslag die Roompot dit jaar alweer maakt gaat niet gepaard met prijsverhogingen die men dan vaak in de markt ziet. Hiermee genieten gasten dus van een fraaiere en comfortabelere vakantiewoning, zonder hiervoor meer te moeten betalen.


 

Beelden in hoge resolutie:

 


 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen