IMG_0365.jpg
Delen:

Roompot kaapt bushokje in Leiden en tovert het om tot Outdoor Suite

Voorbijgangers en OV-gebruikers kunnen een jaar lang een Beach House in Vlissingen winnen

Leiden, woensdag 9 november 2022 – Roompot heeft deze nacht een bushokje in Leiden gekaapt en tot een Outdoor Suite vakantieaccommodatie omgedoopt. Passanten en OV-gebruikers worden er uitgenodigd om heerlijk te ontspannen in de Outdoor Suite en er een foto van te nemen en daarna op Instagram te delen. De winnaar wint een jaar lang een Beach House op het strand van Vlissingen.

Een bevraging onder Nederlands bracht naar boven dat slechts 1 op de 4 landgenoten zichzelf de tijd gunt om te ontspannen. Daarom kaapte Roompot deze nacht de bushalte Kort Rapenburg in Leiden en toverde de vakantieaanbieder het om tot een Outdoor Suite.

Delen op social media

Passanten en OV-gebruikers worden er uitgenodigd om er heerlijk te ontspannen wanneer ze er langslopen of op de bus wachten. Wie wil kan een leuke selfie of foto van dat ontspanmoment maken en die op Instagram met de hashtags #Roompot en #ultiemontspannen delen.

Deelnemers hebben tot en met dinsdag 15 november de tijd om het leukste beeld te maken. Daarna trekt Roompot richting een volgende stad waar het opnieuw een bushokje volledig zal omtoveren in een andere vakantieaccommodatie.

Jaar lang vakantie

De neutrale hand van een notaris zal op 30 november de winnaar kiezen, die een jaar lang vakantie bij Roompot wint. De winnaar wordt een jaar lang de baas over één van Roompots mooiste accommodaties, een private Beach House op het Nollestrand in Vlissingen, waar hij/zij in slaap zal kunnen vallen met het geluid van de zee, de zonsopkomst vanuit zijn/haar slaapkamerraam zal kunnen bekijken en weer opgeladen naar huis zal kunnen gaan. Zo vaak als hij/zij wil! De Beach House biedt ruimte aan vier personen en een kind.

De beach house staat van 17 maart tot en met 27 oktober op het Nollestrand in Vlissingen.

Beach House in Vlissingen
Beach House in Vlissingen

Outdoor Suite

Het ontwerp van het gekaapte bushokje is gebaseerd op de Cuber Outdoor Suites uit het aanbod van Roompot.

Alle info staat ook samengevat op https://www.roompot.nl/jaar-gratis-vakantie/

 


 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen