Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot Park Eksel: wij hebben wij ons hier volop vermaakt!

Roompot Park Eksel: wij hebben wij ons hier volop vermaakt!

"Ook dit weekendje weg bij Roompot was weer zeer geslaagd!"

Daisy van Beautyglow en haar gezin trokken midden juni naar Roompot Park Eksel in België. Hierover schreef ze een compleet reisverslag, met als conclusie:

"Ondanks dat Roompot Park Eksel nog niet helemaal af is, hebben wij ons hier volop vermaakt. Het huisje was van alle gemakken voorzien en de bedden sliepen heerlijk. Onze meiden vond het ook heel erg leuk. Van de waterspeeltuin op het park hebben ze ook volop genoten. Kortom: ook dit weekendje weg bij Roompot was weer zeer geslaagd!"

Haar volledige reisverslag lees je hier:

Genieten van rust en natuur bij Roompot Park Eksel - BeautyGlow
Roompot Park Eksel is een nieuw park van Roompot en het ligt net over de grens in België. Eind juni mochten wij hier verblijven en genieten van de rust.
BeautyGlow

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland