Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot Bloemendaal aan Zee: de perfecte ligging

Roompot Bloemendaal aan Zee: de perfecte ligging

[BLOG]

Lyndsey van Lifestylelog verbleef recent op het park Roompot Bloemendaal aan Zee. Zij schreef: “Nederland kent bijna ontelbaar veel vakantieparken. Al hebben zij allemaal zo hun unieke kanten, er zijn er maar weinig die qua ligging kunnen concurreren met Bloemendaal aan Zee.”

Vakantie vieren op het strand

“Dit park ligt direct aan de boulevard en het strand, zo beloofde Roompot in zijn uitnodiging om het park in Bloemendaal aan Zee een paar dagen te bezoeken. En daar bleek geen woord aan gelogen. Je loopt vanuit het park inderdaad zo de boulevard op, die in Bloemendaal lekker hoog ligt, zodat je prachtig uitzicht hebt op zee. Natuurlijk kun je ook afdalen richting het brede strand, waar het heerlijk wandelen is. Meer dan genoeg strandtentjes om wat te eten of drinken af te halen, een gezellige sfeer: als je nog geen vakantiegevoel had, dan krijg je het hier wel te pakken.”

Het park zelf, dat ligt in de duinen. De oorspronkelijke begroeiing is ... lees meer >>

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland