Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot past ontbrekende bedrag bij voor operatie kleine Marcell

Roompot past ontbrekende bedrag bij voor operatie kleine Marcell

Daags na Sinterklaas trok dit artikel in de PZC de aandacht van heel wat medewerkers van Roompot. De driejarige Marcell heeft een unieke operatie in het buitenland nodig die niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed. Zijn ouders stonden voor een ontzettend moeilijke uitdaging: €80.000 vinden of hun zoon verder zien lijden.

Dankzij vele crowdfunding acties van vrienden, kennissen en familie kregen zij zo’n 56.000 euro bijeen. Deze mensen verdienen een pluim. Toch had het gezin nog €24.000 te kort om de operatie van hun zoon te bekostigen en dreigde de operatie in februari niet te kunnen doorgaan.

Begaan met het lot van de jongen en in lijn met de vijf duurzame doelstellingen van Roompot besloot Roompot om het ontbrekende bedrag bij te passen. Dankzij de inspanning van velen vertrekt Marcell vrijdag naar het buitenland om enkele voorbereidende onderzoeken te ondergaan en wordt hij daarna geopereerd.

Bij Roompot wenst iedereen Marcell alle succes en een spoedig herstel toe.

>> Yes, de 80.000 euro is binnen! Marcell (3) kan geopereerd worden dankzij gulle gevers

 

 

 

 

Nieuws Duurzaamheid

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.nl

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland