Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot rocks: op babymoon in Bloemendaal aan Zee

Roompot rocks: op babymoon in Bloemendaal aan Zee

Blogster en fotografe Isabeau Reynvoet van Get Guided trok net voor haar bevalling op babymoon naar Bloemendaal aan Zee en verbleef er op het resort Roompot Bloemendaal aan Zee.

In haar artikel geeft ze heel wat bezoek- en eettips mee, van lokale strandtenten tot must do's in Haarlem en Den Haag. Over haar verblijf schrijft ze:

Krijg je de kriebels bij het woord ‘vakantiepark’ dan kan ik je alvast geruststellen: Roompot installeert z’n parken op heerlijke locaties en giet er vervolgens een stijlvol sausje overheen. Zo kozen wij voor het park in Bloemendaal aan Zee want op wandelafstand van het strand én van Nederland’s meest Instagramable strandtent, vlakbij het hippe Haarlem en met ons favo Amsterdam en nog onbekend Den Haag op minder dan een uur rijden. Ideaal voor wie lange strandwandelingen en fietstochtjes door de duinen graag combineert met wat tijd in de stad. 

​Slapen deden we in een Sea Lodge Adventure aan de rand van natuurreservaat de Kennemerduinen. De zilte zeelucht en het zand tussen m’n tenen herinnerden me aan de zomers die ik als kind doorbracht in een caravan op een duincamping aan de Belgische kust. Al zijn de vakantiewoningen van Roompot Bloemendaal aan Zee gelukkig wel een pak luxueuzer dan die caravan van toen! 

Alle tips lees je in haar stuk hieronder:

Roompot rocks: op babymoon in Bloemendaal aan Zee — GUIDED
Onze laatste reis voor de baby komt, dat claim ik intussen al minstens vier tripjes lang. Manlief wordt er net niet gek van dat er steeds weer iets nieuws uit de bus blijkt te vallen, maar ons weekend in Roompot Bloemendaal aan Zee werd écht het allerlaatste tripje voor we ons in het land van luiers
GUIDED

 

Reisinspiratie

Over Roompot

Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com

Roompot
Postbus 6
4460 AA Goes
Nederland