roompot stage juni 2021-10.jpg
Delen:

Roompot start met betaalde driejarige opleiding Hospitality Manager met baanzekerheid

Goes, vrijdag 21 april 2023 – Roompot start in augustus met een mbo 4 opleiding Hospitality Manager. Tijdens deze opleiding leren de deelnemers in 3 jaar tijd alle kennis en vaardigheden die zij nodig hebben om verschillende afdelingen op een resort te coördineren. Wie afstudeert is zeker van een baan bij Roompot.

Wie anderen graag in de watten legt en hiervan zijn beroep wil maken, zit goed bij Roompot. De vakantieaanbieder is namelijk altijd op zoek naar medewerkers die gasten positief willen verrassen en enthousiast worden wanneer zij hen een fantastische vakantie kunnen bezorgen. Voor bestaande en nieuwe resorts is Roompot voortdurend op zoek naar o.a. leidinggevenden die gastbeleving in het hart dragen en een coördinerende rol willen opnemen in servicegerichte afdelingen, zoals Leisure & Entertainment, Front-office, Food & Beverage of Facility management.

Als toonaangevende organisatie in de hospitality weet Roompot de kandidaten uit heel wat sectoren aan te trekken. Om de instroom nog te vergroten start het in augustus met een eigen mbo 4 opleiding Hospitality Manager. Tijdens deze opleiding leren kandidaten in 3 jaar tijd alle kennis en vaardigheden die zij nodig zullen hebben om verschillende afdelingen op een resort te coördineren.

Theorie en praktijk op het resort

De opleiding combineert theorie en praktijk, zodat deelnemers zo goed mogelijk worden voorbereid op hun toekomstige functie. Elk schooljaar heeft praktijkuren die de deelnemers op een Roompot park uitvoeren. Daarnaast krijgen de studenten minimaal 200 uur begeleide onderwijstijd. Die uren vinden grotendeels bij Roompot zelf, deels online en een enkele keer op het Albeda Travel & Leisure College in Rotterdam plaats. De deelnemers worden voor de praktijkuren en de onderwijstijd fulltime betaald.

Boeiende opleiding in samenwerking met het Albeda Travel & Leisure College Rotterdam

De opleiding is gevarieerd en stoomt de deelnemers klaar voor de boeiende rol van Hospitality Manager. Zij starten in het eerste jaar als trainee en verdiepen zich in vier vakgebieden: Leisure & Entertainment, Front-office, Food & Beverage en Facility. In het tweede jaar evolueren de deelnemers naar de rol van Assistant manager en duiken zij verder in één van de vier vakgebieden naar keuze. In dat jaar hebben zij ook de mogelijkheid om in het buitenland aan de slag te gaan en daar op één van de Roompot resorts ervaring op te doen. In het laatste jaar werken zij toe naar het afronden van de opleiding en focussen zij zich volledig op hun rol als manager. Het opdoen van ervaring in de 4 bovengenoemde vakgebieden wordt aangevuld met lessen als communicatie, management, Engels en een aantal keuzevakken.

De Beroeps Begeleide Leerweg (BBL) niveau 4 opleiding wordt in samenwerking met het Albeda Travel & Leisure College Rotterdam gegeven. De opleiding is uniek. Roompot en Albeda Travel & Leisure College Rotterdam zijn hiermee de eerste die een BBL-opleiding in Hospitality met meerdere disciplines organiseren.

Voorwaarden

Roompot is op zoek naar jongeren die al een mbo-opleiding op niveau 2 of 3 hebben gedaan. Ook jongeren met een havo- of vwo-diploma zijn welkom. Volwassenen die in de recreatiesector willen werken komen eveneens in aanmerking voor de opleiding. ​

Aanbod

Roompot biedt de kandidaten een bruisende leeromgeving waar zij aan de slag gaan tijdens hun opleiding. Zij ontvangen een salaris conform de CAO Recreatie tijdens de opleiding en een erkend mbo-diploma niveau 4 behaald via de beste opleider van Zuid-Holland in de hospitality branche. Na het behalen van hun diploma hebben de Hospitality Managers zekerheid op een baan op een van de Roompot resorts.

Wie met deze driejarige opleiding wil starten, kan dat al op vier momenten. Dit jaar is dat in augustus en november. In 2024 in januari en in april.

Meer info op jobs.roompot.nl. Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag voor de opleiding Hospitality Manager aanmelden op deze pagina.


 

Over Roompot

Roompot is een toonaangevende aanbieder van vakanties en accommodaties in Europa. Met meer dan 200 unieke vakantiebestemmingen biedt Roompot voor elk wat wils: van rust en ruimte tot gezelligheid en activiteiten, van zee en strand tot bos en heuvels, van beach houses en vakantiehuizen tot designvilla's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer.

Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

Roompot staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Al ruim 50 jaar verzorgt de vakantieaanbieder onvergetelijke vakanties voor jong en oud.

Meer informatie op news.roompot.com


Beelden in hoge resolutie


 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen