Scherm­afbeelding 2023-01-27 om 09.11.13.png
Delen:

Roompot trotse partner van DELTA Ride for the Roses in Zeeland

Start en finish bij Roompot in Goes

Goes (Zeeland, Nederland), vrijdag 27 januari 2023

Eén op de drie mensen krijgt ooit kanker. In Nederland zijn dat elk jaar ongeveer 115.000 mensen die dit vreselijke nieuws krijgen*. De gevolgen hiervan zijn vaak overweldigend voor de getroffene, maar ook voor zijn/haar hele entourage. Dankzij de continue inzet van vele onderzoekers, het medische personeel en vele organisaties winnen gelukkig steeds meer mensen die strijd en stijgt de overlevingskans.

Roompot gaat die strijd mee aan door partner te worden van de DELTA Ride for the Roses, dat hét fietsevenement in Zeeland is voor jong en oud én jaarlijks honderduizende euro’s ophaalt voor kankeronderzoek. 100% van het opgehaalde geld van de deelnemers wordt o.a. door het KWF ingezet om de versnelling in kankeronderzoek te realiseren.

Als partner stelt Roompot het terrein van haar hoofdkantoor in Goes ter beschikking van de organisatie, waar de start en de finish van de DELTA Ride for the Roses Midden Zeeland op 10 juni 2023 zal plaatsvinden. Door geen huurgeld voor de start- en finish- locatie te moeten betalen, kan DELTA Ride for the Roses nog meer geld aan het goede doel schenken.

Op 1 februari start de inschrijving voor de DELTA Ride for the Roses 2023. Inschrijven is mogelijk via www.deltaridefortheroses.nl.

Naast de materiële en logistieke steun zullen Roompot medewerkers op 10 juni ook kunnen deelnemen aan de ritten van 25, 50, 80 en 120 kilometer en zo geld mee kunnen inzamelen voor de versnelling in kankeronderzoek.

* Bron: Nederlandse Kankerregistratie ©IKNL en KWF


Beeld in hoge resolutie

Het Roompot hoofdkantoor in Goes waar de start en finish van de DELTA Ride for the Roses 2023 zullen plaatsvinden.


Over Roompot

Roompot is een leidende aanbieder van vakantieparken in Europa. Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot. In totaal heeft de groep meer dan 200 vakantielocaties in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje in portfolio, van beach houses tot design villa's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer. 

Meer informatie op news.roompot.com


 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen