content.jpeg
Delen:

Roompot verrast 4500 kinderen met kleurboeken

Koos Foundation schenkt palet kleurboeken aan Fonds Kinderhulp

De Koos Foundation van Roompot doneert 4500 kleurboeken aan partner Fonds Kinderhulp. De kleurboeken maken deel uit van het 'Zomerpretpakket' dat de organisatie aan kinderen van 6 tot 12 jaar verdeelt. Fonds Kinderhulp verzamelt allerlei spullen om kinderen en jongeren die in armoede opgroeien, een rugzak vol gadgets, activiteiten en knutsels te geven.

Over de Koos Foundation

Samen genieten zonder zorgen, dat is waar de Koos Foundation voor staat. De foundation is in 2016 opgericht door Roompot om gezinnen die het moeilijk hebben toch een leuke vakantie te bezorgen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie die zich op meerdere manieren inzet om het geluk van kinderen tussen de 0 en 12 jaar te vergroten.

In mei 2017 opende Roompot het eerste Koos Foundationhuis op Vakantiepark Weerterbergen. Het tweede huis is in september 2018 geopend op Vakantiepark Hunzedal. Met de komst van dit tweede vakantiehuis, geheel ontworpen door leerlingen van groep 8 van bassischool de Kirreweie, kunnen er nu jaarlijks meer dan 250 gezinnen genieten van een geheel verzorgd verblijf.

Over Roompot

Roompot is een toonaangevende aanbieder van vakanties en accommodaties in Europa. Met meer dan 200 unieke vakantiebestemmingen biedt Roompot voor elk wat wils: van rust en ruimte tot gezelligheid en activiteiten, van zee en strand tot bos en heuvels, van beach houses en vakantiehuizen tot designvilla's en van glamping tot luxe kamperen bij de boer.

Meer dan 2.100 medewerkers staan dagelijks klaar om de gasten te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 13 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000 vakantieaccommodaties van Roompot in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.

Roompot staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit en gastvrijheid. Al ruim 50 jaar verzorgt de vakantieaanbieder onvergetelijke vakanties voor jong en oud.

Meer informatie op news.roompot.com

Koos Foundation van Roompot schenkt 4500 kleurboeken aan Fonds Kinderhulp
Koos Foundation van Roompot schenkt 4500 kleurboeken aan Fonds Kinderhulp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dagelijks bereikbaar

  • Flexibel betalen

  • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact

Volg ons op deze kanalen