HIGHRES_PJF_R_0162.jpg
Delen:

Roompot verwacht eerste gasten in nieuwe Cuber woningen op 5 juli

Een nieuw vakantieconcept dat de service van een designhotel met de vrijheid van een vakantiehuis combineert

 

 • Cuber combineert de service van een designhotel met de vrijheid van een vakantiehuis
 • Voor iedereen die voortdurend op zoek is naar nieuwe ervaringen en ontdekkingen
 • Vrijstaande, design Outdoor Suites en 24/7 service via de Cuber app

 

Goes, woensdag 7 april 2021 – Roompot verwacht dat zijn eerste gasten hun intrek zullen kunnen nemen in de nieuwe Cuber vakantiewoningen op 5 juli. De aanleg van het park is volop bezig.

Deze zomer al open

Twee maanden geleden kondigde Roompot aan dat het met Break Away Concepts het nieuwe en unieke vakantieconcept Cuber lanceert. Nederlands grootste aanbieder van vakantieparken maakte toen bekend dat het verwachtte dat de eerste gasten al dit jaar in een van de 30 Outdoor Suites aan de voet van het Nationale Park de Hoge Veluwe vakantie zouden kunnen vieren.

De aanleg van de locatie schiet zo goed op dat Roompot verwacht dat de eerste gasten op 5 juli met vakantie kunnen. De eerste woning staat er zelfs al.

Boekbaar vanaf vandaag

Nu duidelijk is dat de eerste gasten op 5 juli met de smartphone in de hand hun intrek in de Cuber Outdoor Suite zullen nemen, opent Roompot de boekingen op Roompot.nl.

De interesse is alvast groot. De voorbije maanden vroegen heel wat potentiële gasten wanneer zij hun vakantie in een Cuber Outdoor Suite op Roompots website konden reserveren. Enkele Roompot gasten merkten de voorbije uren trouwens op dat het park in alle stilte online was geplaatst en boekten er al een verblijf.

Alle vrijheid en instant-service

Cuber zal individuele service van een designhotel en vrijheid van een vakantiehuis midden in de natuur bieden wanneer men met twee personen even weg wil. Cuber staat voor een individuele vakantiebeleving voor een doelgroep die vooral erg gevoelig is voor privacy en ook geen compromissen sluit als het om service gaat. Instant, in no time, onmiddellijk graag!

De persoonlijke lokale Guide helpt hen 24/7 via de Cuber app om de allermooiste ervaringen uit hun verblijf te halen en rijker huiswaarts te keren, met enkele leuke beelden die dan op Instagram belanden. De lokale Guide kent de omgeving op zijn/haar duimpje en weet gasten de weg te wijzen naar de must sees in de omgeving en de verborgen parels waar bijna niemand komt. Hij helpt hen uiteraard ook bij het boeken van dat restaurant dat heerlijke en prachtige maaltijden serveert, maar heeft natuurlijk ook het antwoord op elke praktische vraag over de Outdoor Suite in zijn broekzak. Correctie, in de vingers, want alles gebeurt via de app.

Cuber app

Met de app kan men geheel naar wens ontwaken, van het moment waarop de screens openen tot en met de temperatuur van de airco. Zin om daarna te fietsen? De Guide stippelt graag een tocht uit langs de meest fotogenieke highlights. Op zoek naar een uniek restaurant? De Guide maakt met alle liefde een lijstje met bijzondere favorieten.

Veel faciliteiten: de omgeving

De vele faciliteiten die gasten aan een vakantiepark koppelen - en ze net daarom vermijden – zal men bij Cuber niet vinden. Er is dus geen receptie, speeltuin met luidruchtige kinderen of animatie. Bij Cuber is de omgeving de grootste faciliteit. En die leren gasten snel ontdekken dankzij de lokale Guide via de app, inclusief de beste lokale ervaringen die Cuber bij lokale partners selecteerde. Verwacht men toch een heerlijk ontbijt op bed, net als in het designhotel? De lokale Guide regelt het!

Luxe en design suites in de ongerepte natuur

De term ‘vakantiewoning’ is absoluut een understatement wanneer men het over de Outdoor Suites van Cuber heeft. Het ‘buiten naar binnen halen’ vormt de basis voor het design van de Cuber Outdoor Suite. Zo is het kleurgebruik van de Outdoor Suite donker om de omgeving meer te laten shinen.

Grote glaspartijen laten de gasten één worden met de omgeving, terwijl ze van het comfort en de warmte van de Outdoor Suite genieten. Wie plaatsneemt op de zachte bank of lounge stoel heeft een eersterangs plek om een wild zwijn of edelhert te spotten. Al dan niet met een heerlijke kop koffie of een glas frisse witte wijn in de hand.

Douchen gebeurt onder de regendouche met glazen dak, alsof het water uit de hemel valt. De enige discussie die gasten zouden kunnen hebben, is of de zonnewering, die ook als gordijn dienstdoet, ‘s nachts dicht moet. Vanuit het kingsize bed heeft men namelijk een waanzinnig uitzicht op de ongerepte natuur waarin de Outdoor Suites van Cuber staan. Maar ook daar heeft men aan gedacht. Gasten hoeven hun bed absoluut niet uit om de gordijnen te openen of te sluiten. Net als het slot van de voordeur, de verlichting en de airco, bedient men de zonnewering met de Cuber app.


Beelden in hoge resolutie

Een volledig overzicht van alle beelden in hoge resolutie treft u op deze pagina.


 

 

 

 • Dagelijks bereikbaar

 • Flexibel betalen

 • Gratis wijzigen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Veilig betalen met

 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Klarna
 • Bancontact

Volg ons op deze kanalen